Остават броени часове до старта на най-очакваното и екстремно риалити

...
Остават броени часове до старта на най-очакваното и екстремно риалити
Коментари Харесай

“Игри на волята” 5 стартира този уикенд с 32-ма нови и свръхамбициозни участници

Остават броени часове до старта на най-очакваното и рисково риалити в България. “Игри на волята ” завладява телевизионния ефир този уикенд от 20:00 часа по NOVA. Вечерите на 2-ри и 3-ри септември ще бъдат изпълнени със мощна страст и напрежение, които първите два епизода ще предложат на феновете. Сред 32-мата, жадни за победа участници в сезон 5, има олимпийски медалист, рекордьор на Гинес и спортисти със международни, европейски и републикански трофеи. В борбата за 100 000 лв. ще забележим още носителка на купата Мис България, красавец, определен за топ модел на годината, командос от армията, футболен арбитър, собственичка на сполучлив бизнес в Съединени американски щати и първия милионер в “Игри на волята ”, който ще би трябвало да се приспособи към тежките условия.

Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева, която чака своето второ дете, са подготвили седмица, изпълнена с провокации за новите воини и значима борба още със стъпването им на Арената. Седмичните епизодите на рисковото риалити ще се излъчват в понеделник от 20:00 часа и от вторник до петък от 21:00 часа. А в събота от 20:00 часа ще има нов специфичен епизод, в който феновете за първи път ще видят борба на Арената сред едни от най-силните някогашни участници от формата и кандидати за сезон 5, които обаче не са съумели да преминат тежкия кастинг. Развитието на дуела ще има доста значима роля за новите племена, които ще би трябвало да залагат на своя любимец и при верен избор ще печелят преимущества или облаги в играта. А за участниците в епичната борба залогът ще е висок - билет за сезон All Stars при победа на звездите или пряк пропуск за сезон 6, в случай че завоюва кандидатът.

Тази година над 8 000 души се записаха за кастинга на “Игри на волята ”, само че единствено най-хубавите от тях получиха място в новия сезон. Пред погледа на нетърпеливите фенове те ще се изправят пред невъзможните условия за живот на дивата река и ще се състезават до краен лимит във всекидневните изтощителни борби на Арената, непосредствено под жаркото слънце на Южното Черноморие.

Не пропускайте рисковия старт на „ Игри на волята “ тази събота и неделя от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на както и в, и на „ Игри на волята “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР