Остават броени часове до невероятният спектакъл Световното кино в музиката,

...
Остават броени часове до невероятният спектакъл Световното кино в музиката,
Коментари Харесай

Броени часове до спектакъла на Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов във Варна

Остават броени часове до невероятният театър " Световното кино в музиката ", който гостува довечера, 8 юли от 21 часа във Варна на сцената на Летния спектакъл, напомня Moreto.net

Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и Плевенската филхамония ще ни завладеят с най-великите осъществявания от международното кино - " Имало едно време в Америка ", " Кръстникът ", " Убий Бил ", " Кабаре ", " Флашданс ", " Хубава жена ", филмите на Чарли Чаплин ( " Модерни времена " ) и доста други.

Билети на касата на Летен спектакъл Варна и на
На сцената, с изключение на Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите ХИЛДА КАЗАСЯН, ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ВАСИЛ ПЕТРОВ, ще се качат и едни от най-хубавите джазови музиканти.

- Хилда, разкажи ни малко повече за спектакъла " Световното кино в музиката "

- Проектът включва поредност от концерти в страната с определени кино части от обичани и знакови филми, с напълно нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове.

Всъщност Варна е повода да се роди новата ни стратегия, този път със международната кино музика. След извънредно сполучливият ни концерт в Летния спектакъл във Варна предходната година с програмата ни със остарялата българска кино музика, на връщане на автомагистралата към София си споделих: „ Не, това благополучие не може току-тъй да свърши. “

Тогава там, по пътя в главата ми се зароди концепцията за програмата, която включва едни от най-емблематичните музики от международното кино, чиято премиера ще създадем на 8 юли в Летния спектакъл във Варна. На сцената ще бъдем с цялостния състав на Плевенска филхармония с диригент изключителния Борислав Йоцов, естествено с Христо Йоцов, (който направи всичките изумителни аранжименти за тази програма), с Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов. А наши специфични посетители още веднъж ще са фантастичните Теодосий Спасов и Васил Петров. Концерта се трансформира в един същински театър с мултимедията, която Васил Къркеланов с толкоз обич и гений приготви особено за този нов наш план.

Нямам самообладание за тази наша нова, поредна среща в обичания Летен спектакъл. Очаквам ви на 8 юли, (петък) във ВАРНА.

Билети на касата на Летен спектакъл Варна и на
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР