Остават броени часове до началото на най-очакваното тенис събитие в

...
Остават броени часове до началото на най-очакваното тенис събитие в
Коментари Харесай

Джокович танцува сиртаки преди сблъсъка с Григор: Всичко, което трябва да знаете за двубоя

Остават броени часове до началото на най-очакваното тенис събитие в България. За първи път в своята именита кариера, Новак Джоковичще играе на българска земя, а основният провинен за това е най-хубавата ни ракетаГригор Димитров. Двамата ще премерят сили вдемонстративен дуел, койтоще се проведена17 септемврив зала „ Арена София “.

 Getty Images
Подготвяйки се за мача - Ноле танцува сиртаки нана бягаща пътека
За Джокович, мачът в България е второ посещаване на страната. Преди повече от десетилетие той бе тук за фотосите на кино лентата „ Непобедимите 2 “.

На фона на подготовката си,Нолепубликува в TikTok занимателно видео, което бързо стана шлагер. В клипа сърбинът танцува сиртаки на бягаща пътека, като показва освен своята ексцентрична страна, само че и извънредно положително въодушевление преди дълго чакания дуел.

Това не е първият път, когато Джокович демонстрира своята занимателна страна и споделя моменти от всекидневието си отвън тенис корта.
Какво е положението на Гришо?
 Джокович танцува сиртаки преди конфликта с Григор: Всичко, което би трябвало да знаете за дуела (ВИДЕО)

Българинътсе възстановяваслед травма, която го спря в последния му опит да доближи до полуфиналите на US Open. Физическите проблеми също оказаха въздействие на представянето му на Wimbledon, само че българският тенисист наподобява решен да се завърне и да се показа ослепително пред родната аудитория.
История на конфликтите
До момента Григор Димитров и Новак Джокович са се срещали 13 пъти, като сърбинът е излязъл победител в 12 от тези дуели. Единствената победа на Димитров над Джокович е от „ Мастърса “ в Мадрид през 2013 година. Българските почитатели с неспокойствие чакат да видят дали ще се повтори този триумф и в идния мач.
Джокович разкри, че чака с неспокойствие дуела
" Най-вече ще взема присъединяване поради момчетата (Григор и Хуан Мартин дел Петро), с които ще играя. Григор пристигна преди няколко години в Сърбия, с цел да се включи в демонстративния шампионат " Adria Tour " ", показа Джокович.

" Разбрахме се, че ще играя с него в България, когато имаме тази опция и е комфортно за двамата. Сега е времето. Очаквам с неспокойствие този мач, защото в никакъв случай не съм играл в България. Като култури сме много сходни, както и като хора ", добави сърбинът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР