Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се

...
Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се
Коментари Харесай

26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга на SENSHI 16

Остават броени часове до огромното бойно шоу. То ще се организира на 13 май от 18:30 часа в зала  " Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна, оповестиха организаторте за Varna24.bg .

Специални посетители на атрактивното бойно шоу още веднъж ще бъдат международни величия в региона на бойните спортове. Грандиозният K-1 Max шампион Алберт Краус и един от най-титулуваните муай-тай кикбоксьори с 11 международни титли Нейтън " Карнидж “ Корбет ще дойдат във Варна за SENSHI 16.

Към звездната група се включва и холандският кикбоксьор в полусредна категория и играч по смесени бойни изкуства Анди Соуър, който е повторен международен първенец в K-1 MAX и четирикратен международен първенец на турнира Shootbox, както и международен първенец на It`s Showtime 70MAX. Европейският първенец по киокушин Сенсей Ян Сокуп, който е победител от влиятелната конкуренция " All Japan “ и сребърен медалист от Световното състезание по киокушин също ще участва на интернационалната бойна галавечер.

В ролята на рефери и инструктори на бойното шоу ще влязат Шихан Асен Асенов - първият български златен медалист от европейското състезание по киокушин през 1988 година, европейски първенец по кикбокс през 1994 година, дружно със Сенсей Захари Дамянов, - международен първенец по карате киокушин и четирикратен европейски първенец в супертежка категория +90кг, както и международният и европейски първенец по карате киокушин в супер тежка категория Сенсей Петър Мартинов - един от най-изявените бойци на Българска карате киокушин федерация, притежател на черен колан и 4-ти дан в киокушин. Красимир Димов, който е занаятчия на спорта и първи притежател на орден от международно състезание по муай тай (Тайланд 2002) на IFMA, първият български първенец на " VALE TUDO " в безспорна категория - 2001 също ще участва на събитието.

Организаторите на сполучливата интернационална бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

Професионалната бойна галавечер SENSHI още веднъж ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от разнообразни дисциплини на бойните изкуства и дава обещание да вдигне адреналина на публиката с висококачествено бойно шоу.

Галата ще се организира на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са към този момент в продажба в мрежата на Eventim.bg. В новото 16-то издание на бойната сцена на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, пристигнали в морската столица от разнообразни краища на света.

Бойната карта на интернационалната церемония вечер ще включва 13 спиращи дъха дуели с бойци от над 15 страни по разпоредбите на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 стимулирани за победа състезатели по киокушин, муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения на кръга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР