Остават 5 дни до юбилейното десето издание на форума Шумът

...
Остават 5 дни до юбилейното десето издание на форума Шумът
Коментари Харесай

Банки и имоти на фокус през втория ден на „Шумът на парите”


Остават 5 дни до юбилейното десето издание на форума Шумът на парите – събитие, което ще събере в зала 6 на НДК повече от 1500 посетители, както и близо 50 български и интернационалните лектори.

Събитието е с безвъзмезден вход за всички искащи да чуят новостите в света на ръководството на персоналните финанси, технологиите, банките, образованието и парцелите.

То ще се организира в дните 16 и 17 април, като първият ден (16 април) ще предложи полемики в областта на персоналните финанси, стопанската система и технологиите.

Вторият ден (17 април) ще започва в 09.30 часа с полемика, ориентирана към банковия бранш, а присъединяване в нея ще вземат на едни от най-известните банкери в страната - Екатерина Кирилова, член на Управителния съвет и основен търговски шеф на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Кристоф Де Мил, член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, изпълнителен шеф Финанси и иновационен водач на Обединена българска банка, както и Живко Тодоров, основен финансов шеф и член на УС на Първа капиталова банка.

Сред панелистите има както дългогодишни участници на форума, като Асен Ягодин, член на УС и изпълнителен шеф на Пощенска банка, по този начин и дебютанти на събитието в лицето на Георги Заманов, основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България, който бе определен за банкер на 2018 година

След лекторите още са Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank и Илиан Георгиев, основен изпълнителен шеф и член на УС на Българо-американска кредитна банка.

Модератор на полемиката за десета поредна година ще е Тихомир Тошев, изпълнителен шеф на Кредит Център, който дружно с участниците ще даде отговор на въпроси, свързани с бъдещето на банките и придвижването на лихвите по заемите и депозитите.

Денят ще продължи с полемика на тематика „ Образование “ с начален старт – 11:30 часа, като в него ще научим кои са десетте основни умения, които би трябвало да притежаваме, с цел да имаме триумфи в бъдеще.

Сред панелистите личат имената на Ивелина Петрова, старши експерт „ Корпоративни продажби “ във VIVACOM, Евелина Ван Менсел, представител на взаимната магистърска стратегия на АУБ и SDA Bocconi, Методи Георгиев, изпълнителен шеф на Cargill България, доцент доктор Теодор Седларски, декан на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “, основателят на Уча.се Дарин Маджаров, Георги Палпурин, упълномощен Гугъл Street View фотограф и съветник на плана iedu360.eu, както и Доника Лулева, преподавател по китайски език в ЧСУ „ Евлоги и Христо Георгиеви “.

Последната полемика за деня ще е на тематика Имоти. Тя е с начален час 13 и ще ни даде отговор на въпроси, свързани с бъдещето на огромните градове, моловете и цените на жилищата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР