Остава седмица до премиерата на последния филм на Уес Андерсън

...
Остава седмица до премиерата на последния филм на Уес Андерсън
Коментари Харесай

Когато някой засенчи Скарлет Йохансон

Остава седмица до премиерата на последния филм на Уес Андерсън " Астероид Сити ", където ще забележим и Скарлет Йохансон. Това е втората колаборация сред режисьора и актрисата след " Островът на кучетата ", където обаче тя участваше единствено с гласа си.
 Първи филмов откъс на новия филм на Уес Андерсън Asteroid City
Космическа опасност в новия филм на Уес Андерсън

Скарлет Йохансон е в една от основните функции

А фотосите на " " надали са били доста лесни за Йохансон. 38-годишната актриса стана майка за повторно малко преди началото им, което я принуждава да идва на снимачната площадка с бебето си Космо.

" Хората доста се вълнуваха да видят бебето, мен не. Казваха ми: А, ти ли си? Къде е бебето? ", споделя Скарлет пред People. Тя добавя, че и брачният партньор й Колин Джост е бил постоянно на снимачната площадка с нея още веднъж, тъй като Космо към момента е бил доста мъничък.
 Снимка 622773

" Имахме малко бебе, бебето на кино лентата ", майтапи се и добавя, че малко от сътрудниците й са били също с децата си. Колегата й Джейсън Шуорцман разяснява, че повода всички да се радват на Космо е насладата от това да имат такова малко създание в близост.

През септември предходната година Йохансон разясни и смисъла на името на сина си. " И двете ми деца носят име на цветя. " Тя е майка на осемгодишната Роуз Дороти, а Космо е кръстено на градинското цвете космос.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР