Остава само седмица до празника на любовта Свети Валентин и

...
Остава само седмица до празника на любовта Свети Валентин и
Коментари Харесай

България Еър стартира промо кампания Любов от пръв полет за Свети Валентин

Остава единствено седмица до празника на любовта Свети Валентин и по този мотив, националният авиопревозвач “България Еър” дава началото на акцията “Любов от пръв полет” , с която ще зарадва всички, които желаят да изненадат своята половинка и са влюбени в пътешествията.

В интервала на акцията всеки, който закупи двупосочен самолетен билет по всяка от директните дестинации на “България Еър” , може да резервира втори билет за същия полет с 50% отстъпка.

Кампанията стартира на 7 февруари и ще продължи до 20 февруари в това число. Изборът от дестинации за сантиментално пътешестване е повече от огромен. Всеки, влюбен в пътешествията, може да подари на себе си и половинката си незабравими мемоари и приятни страсти с пътешестване до безконечния град Рим или до сантименталния Париж, където да да се наслаждения на гледката от Айфеловата кула.

Празникът може да се трансформира в паметен и с разходка из величествената Прага или с пътешестване до някоя по-екзотична дестинация като Лисабон или Палма де Майорка – това са единствено част от всички красиви места, които всеки може да посети преференциално дружно с обичания си човек, с помощта на февруарската промоционална акция на “България Еър”.

Всеки пътник може да резервира своите места посредством позвъняване или e-mail до Центъра за обслужване на клиенти на самолетната компания, във всеки от офисите и представителствата й в България и чужбина, както и от турагентската мрежа. Промо билетите от акцията би трябвало да бъдат употребявани за пътувания, които са почнали до 30 юни 2022 година.

Всеки посетител на „ България Еър “ има опция да се възползва и от спомагателни услуги, с които празникът на влюбените ще стартира още по време на полета. В цената на всички самолетни билети, са включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, апетитен кетъринг на борда, както и безвъзмезден check-in.

Промоционалните условия са годни за закупуване на самолетни билети и в бизнес класа, където пасажерите могат да се радват на повече усамотение, приоритет при чекиране и качване в самолета, един спомагателен багаж, достъп до бизнес салоните на летищата и изкушаващо четиристепенно меню. За всеки закупен двупосочен билет в бизнес класа, през интервала на акцията, можете да резерирате втори с 50% отстъпка.

В изискванията на динамичната обстановка “България Еър” се грижи за спокойствието на всеки собствен пасажер, предоставяйки гъвкави благоприятни условия на всеки да отсрочи пътуването си при нужда и да употребява билетите си на друга дата или до друга дестинация без такса. В допълнение към това националният транспортьор е обезпечил и най-високите хигиенични и организационни ограничения – част от тях е и дезинфекцията на самолетите с съвременна UV технология, която унищожава всички вируси и бакерии от повърхностите в самолета.

Повече детайлности за “България Еър” и промоцията “Любов от пръв полет” може да откриете на www.air.bg.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР