Остава само седмица до Office Investments & Workspace Forum 2019.

...
Остава само седмица до Office Investments & Workspace Forum 2019.
Коментари Харесай

Офисите и градът, бъдещето на офис пространството, архитектурните иновации и технологии – акценти на Office Investments & Workspace Forum на 27 март в София

Остава единствено седмица до Office Investments & Workspace Forum 2019. Професионалната платформа е с фокус върху вложенията в офис планове и развиването на бизнес зони, нововъведенията при работните пространства, архитектурните трендове и сградни технологии, и ще се организира на 27 март в Sofia Event Center.
Програмата и лекторите на събитието са към този момент ясни, като измежду тях се открояват основният проектант на София – арх. Здравков, представители на основните офис планове в София и страната, водещите архитекти и проектанти. Вижте програмата ТУК .
РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ТУК.
Конференцията е целодневна, а мястото е Sofia Event Center в столичния Paradise Center. Международното събитие ще страртира в 09:00 с полемика за Urban Development аспекта - офис постройките и градът. Акценти в панел 1 ще бъдат:
- Характеристики на модерната бизнес зона: качествената градска среда като фундаментален фактор за (повишаване на) цената на сградните активи.
- Бизнес зоните като платформи за съвременна урбанизация: ефикасни модели на синергия сред обществен и частен бранш за реализиране на по-устойчиво градско развиване. Кои (ще) са сполучливите офис зони на София и за какво? Добри практики и case studies.
- Достъп, превоз и подвижност: офис сградите/зоните като трафик генератори – провокации и решения.
- Мащабните инфраструктурни планове на София през 2019, които ще имат резултат върху развиването на бизнес зоните
Участниците в панела ще са арх. Здравко Здравков - основен проектант на Столична община, Николай Стойнев - заместник-председател на Столичен общински съвет, Атанас Гаров - ръководещ сътрудник на Garitage Investment Management, Георги Иванов – шеф на „ Форт Нокс” ООД, Адина Уелш - изпълнителен шеф на Raiffeisen Property Management, Иван Велков - заместник-председател на Столичен общински съвет, арх. Ангел Захариев - съосновател и шеф на „ А и А архитекти” ООД, Калоян Карамитов - координатор „ Устройствено обмисляне, градска среда и транспорт”, Визия за София, а в ролята на модератор ще влезе Нурхан Реджеб, урбанист от place.make.


Захарина Вецева , старши управител корпоративни връзки и корпоративна обществена отговорност, TELUS International Europe
Таня Косева-Бошова , ръководещ сътрудник, Park Lane Developments
Верка Петкова , съучастник, Colliers International
Станимира Пашова , управител „ Офис площи “, Forton / Cushman&Wakefield
Ани Гиргицова , основен експерт „ Управление на гения “, Progress
Веско Кънчев , световен шеф „ Фасилитис и услуги в работното пространство “, Progress
Божидар Георгиев , изпълнителен шеф, Work&Share Coworking Space, Sofia
Николай Мутафов , съосновател и основен изпълнителен шеф, Accedia
Модератор: Димитър Иванов , Ръководител „ Офис площи - Наематели “, MBL
Дискусията в панела ще визира тематиката: Workspace/office fit-out: даване на здравословна работна среда и повишение на успеваемостта на пространството. Основният въпрос, на който ще се търсят отговори, ще е в каква посока и за какво се трансформира методът, по който наподобяват и действат офис пространствата?
Сред тематиките ще бъдат още: Еволюцията при офис пространствата – от офис здания и площи към „ офисът като еластичен хъб и оперативна услуга “ - какви са условията на актуалното потомство ползватели?; Коя е работната атмосфера, която подтиква креативност, успеваемост и положително отношение към работата? Какви решения употребяват другите промишлености – ползватели на съвременни офис площи?; Co-working пространствата и тяхното развиване на българския пазар - правила и потенциал; Project management: по какъв начин да реализираме качествено офис оформление в период и в границите на планувания за това бюджет?
Втората част на панела ще е Projects showcase насочена, а учаснитците ще бъдат Миколай Нимчицки - Мениджър коуъркинг клиенти в Cushman & Wakefield, Полша, арх. Цветомир Павлов от Cache Atelier, арх. Виктор Банарев - съосновател и изпълнителен шеф в MoVe architects, арх. Мартина Радева – съосновател в IRchitect, арх. Виктория Илиева – дизайнер към VIArchitects, инж. Явор Оташлийски - началник районен център за Югоизточна Европа в KNAUF AMF, Бойко Яръмов - съосновател и изпълнителен шеф на Telerik Academy и Campus X и арх. Мартин Ряшев - съучастник и съосновател на “ДА архитекти”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР