Остава само един месец, в който всички онлайн търговци, които

...
Остава само един месец, в който всички онлайн търговци, които
Коментари Харесай

Конкурсът, който търси звездите на онлайн търговията в България

Остава единствено един месец, в който всички онлайн търговци, които са задоволително смели да покажат своите страхотни планове, могат да се включат в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “ .

Той към този момент навлезе в късната фаза на регистрация на участниците. Онлайн търговците към момента имат опция да се включат в състезанието до 30 август и да получат експертна противоположна връзка от журито, както и доста други спомагателни екстри.

„ eCommerce Academy Awards 2022 “ е конкурс, който си слага за цел да откри “Звездите на онлайн търговията” и да отличи, несъмнено, тези, които са се справили най-добре. Форматът е по този начин структуриран, че дребни и огромни онлайн магазини могат да мерят сили между тях, като единственото изискване е претендентите да оперират в една и съща сфера на активност.

Конкурсът е разграничен на 12 съществени и 3 специфични категории.

Електронната търговия е път с доста разклонения. “С този конкурс целим не просто да покажем кои са най-хубавите страни на участниците и да ги оценим, а също по този начин да им бъдем потребни като им посочим дефекти, които да отстранят и по този метод да улесним пътя нагоре”, съобщи основният уредник Никола Илчев.

Защо да се включите в състезанието? Той ще ви даде:
Обратна връзка за работата на електронния магазин;Популярност на активността на организацията пред нова аудитория;Възможност за основаване на нови бизнес контакти в областта на електронната търговия;Допълнителен трафик към вашия електронен магазин;Допълнително самочувствие на екипа, който създава и работи в проекта;
Освен това, всеки участник, незабавно щом заплати таксата за присъединяване, получава две доста значими неща: ваучер на стойност 100 лева от Delta.bg, компания, предлагаща хостинг услуги, и публикация в групата на главния ни медиен сътрудник - Netinfo.

За отличниците е очакван плакет “Звезда на онлайн търговията”, който е особено направен за състезанието. Допълнително, най-хубавите магазини ще имат опция да се включат и в поредицата “Зад кулисите на онлайн бизнеса”, основана и ръководена от eCommerce Academy.

Всички бонуси, изгоди и спомагателни преференции, които носи присъединяване в състезанието, можете да видите.

Като главен медиен сътрудник на „ eCommerce Academy Awards 2022 “, NetInfo дава поле за изява на участниците в състезанието, разказвайки за вдъхновяващи хрумвания, претекстове, желания за развиване и смяна при всеки от тях.

В "Още по тематиката " може да научите повече за осмелилите се да заявят присъединяване в „ eCommerce Academy Awards 2022 “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР