Остава само ден до оставката на Николай Денков. Какви решения

...
Остава само ден до оставката на Николай Денков. Какви решения
Коментари Харесай

Ротация или нови избори: Какви са възможностите за стабилно управление?

Остава единствено ден до оставката на Николай Денков. Какви решения ще бъдат взети в решаващата политическа седмица и какви са опциите за устойчиво ръководство? 

Ще има ли ротация, или ще се стигне до нови избори? Темата разясниха финансистът Левон Хампарцумян, социологът Първан Симеонов, политическият анализатор Кристиян Шкварек и политологът Росен Стоянов в ефира на.

" От 9 месеца се опитваме да разясняваме и проучваме следващи дейности на политици, които сами не са уверени в това, което споделят, че ще създадат. Имаме нужда от съдружна просвета ", счита Стоянов.

" ПП-ДБ пробваха да блъфират с концепцията да се вземе повече власт, в сравнение с беше контрактувана на това прословуто " джентълменско съглашение ". Като има съглашение, то би трябвало да се извърши ", разяснява Шварек.

" Не виждам логиката да скапват всичко, което отгоре-отгоре реализираха и което няма доста други възможности към сегашния миг. Ако се стигне до предварителен избор, евентуално ГЕРБ-СДС ще бие с много повече. Би трябвало да реализират някакво съглашение ", твърди Симеонов. 

Според него в този момент е моментът " сглобката да се трансформира в пълноценна формула ".

Хампарцумян счита, че съглашението е направено в миг на договаряния и по тази причина може да претърпи обилни промени.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР