Остава повече от месец до дългоочаквания мач за световната титла

...
Остава повече от месец до дългоочаквания мач за световната титла
Коментари Харесай

Мачът Пулев - Джошуа постави рекорд по бърза продажба на билети

Остава повече от месец до дълго чакания мач за международната купа в тежка категория сред Кубрат Пулев и първенеца Антън Джошуа, само че събитието на 28 октомври в Кардиф към този момент чупи върхове! Оказва се, че боксовата вечер ще бъде най-бързо разпродаденото събитие в историята на стадион " Принсипалити ".

Билетите за мача бяха пуснати в продажба в понеделник за клиенти, а от вторник (12 септември) те към този момент са налични за всички искащи. Само за няколко часа 50 000 пропуща към този момент бяха изкупени.

Още 20 000 бяха продадени до края на деня. Така налични за почитателите остават към 4 000 билета, които се чака да бъдат купени до края на деня.

“Това беше още един необикновен ден в бокс офиса на Антъни Джошуа, защото той продължава да затвърждава своето място на владетел в международния бокс. Подкрепата, която получава от английската общност, е невероятна и е неразделна част от неговия триумф. Феновете ще изживеят страхотна нощ на 28 октомври и ние им благодарим за подкрепата”, съобщи мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн.

Стадион " Принсипалите " за първи път ще одобри конфликт за боксовите трофеи в тежка категория. Огромният интерес е провокиран от звездния статус на Антъни Джошуа (19 мача, 19 победи, 19 нокаута), който през април нокаутира Владимир Кличко на " Уембли ".

Не са малко и българите, които желаят да видят онлайн втория опит на Кобрата да завоюва международна купа, след неуспеха точно против украинеца през 2014 година Традиционно огромна българска агитка ще поддържа родния боксьор, който има 25 победи в 26 мача, 13 от които с нокаут.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР