Остава по-малко от седмица до един от най-вълнуващите боксови двубои

...
Остава по-малко от седмица до един от най-вълнуващите боксови двубои
Коментари Харесай

Ерол Спенс и Шон Портър в топ форма дни преди мача им

Остава по-малко от седмица до един от най-вълнуващите боксови дуели в полусредната категория отдавна насам.

В ранните часове на 29-ти септември (българско време) един против различен ще се изправят първенецът на IBF Ерол Спенс-младши (25-0) и първенецът на WBC Шон Портър (30-2-1).

Срещата ще се организира в Лос Анджелис, а спечелилият от нея ще стане първенец на две организации и ще си проправи път за рентабилен мач с краля на WBA – Мани Пакиао.

31-годишният Портър е определян за новобранец преди дуела. Спенс-младши има преимущество в разтега и височината, а и Портър мъчно се нагажда към противниците с противоположен гард, какъвто е „ Истината “.

И двамата боксьори демонстрираха, че се намират в чудесна форма няколко дни преди конфликта. И двамата организираха открити за медиите тренировки в края на миналата седмица, където демонстрираха остри и чисти удари на лапите.

За последно Ерол Спенс бе на кръга през март, когато победи посредством единомислещо съдийско решение надалеч по-нисичкият Майки Гарсия. Портър също изигра последния си мач през март, взимайки сложна победа над Йорденис Угас посредством неединодушно съдийско решение.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР