Остава по-малко от седмица до дербито между Барселона и Реал

...
Остава по-малко от седмица до дербито между Барселона и Реал
Коментари Харесай

Пике: Винисиус Жуниор беше на крачка от Барселона преди да подпише с Реал

Остава по-малко от седмица до дербито сред Барселона и Реал Мадрид, а мненията към срещата занапред ще се ускоряват. Повод за полемики сигурно ще бъде съперничеството сред скоростта на Винисиус Жуниор и опита на Жерард Пике. Самият испанец разкри нещо забавно, а точно, че бразилецът е бил на крачка от сключване с „ каталунците “ преди да избере офертата на „ кралския клуб “.

„ Винисиус е доста надарен. Знаеш ли, че той за малко щеше да подпише с Барса? Беше му препоръчана двойно по-добра оферта от тази в Мадрид. Говорих персонално с него преди обаче да избере да подпише с тях. По време на телефонния ни диалог той призна, че има частична спогодба с Барса. Не си припомням детайлите, само че към този момент го запознаваха с играчите. Сделката сякаш беше завършена. Вместо това той отиде в Мадрид в последната минута, защото са удовлетворили всичките му условия “, сподели Пике за влогъра Ибай Янос в канала му в Twitch, представен от AS.

21-годишният нападател на Реал дълго време страдаше от неналичието на голове, макар че скоростта и техниката му го превръщаха в неразгадан ребус за противниците. През този сезон обаче към този момент има 5 гола и 4 асистенции на сметката си и към този момент е все по-близо до разгръщането на цялостния си капацитет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР