Остава още малко докато първото дете на Наум Шопов и

...
Остава още малко докато първото дете на Наум Шопов и
Коментари Харесай

Как Наум изненада Теа

Остава още малко до момента в който първото дете на Наум Шопов и Теа Минкова се роди и двамата са в трескава подготовка за щастливото събитие.
 Наум Шопов, Теа Минкова, замърсяването с пластмаса и по какъв начин двамата се борят с това
Как Наум Шопов и Теа Минкова опазват природата

Голямата смяна е в дребните привички

От профилите им в обществените мрежи и влоговете, които качват в YouTube, знаем, че към този момент започнаха ремонт на жилището им, с цел да бъде подготвен да посрещне новия член на фамилията им.

От последния седмичен влог на Наум и Теа още веднъж разбрахме по какъв начин минават дните им. Разбрахме обаче и по какъв начин артистът е съумял да изненадата бъдещата си брачна половинка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Ное 12, 2019 в 11:24 PST

Теа към този момент може да се похвали с чисто нова кола. Е, не тъкмо я е изненадал, тъй като, с цел да се случи това тя не би трябвало да знае нищо за желанията му. Наум обаче разяснява, че не е добре да провокира мощни безредици на бременна в осмия месец, ето за какво е решил да разиска покупката с нея.
 Наум Шопов, Теа Минкова и какъв е полът на бебето им
Какъв е полът на бебето на Наум Шопов и Теа Минкова

И още доста неща, които не знаем за тях двамата

Двамата разкриват и какви са били критериите им за пазаруването на колата. Нещата, на които са държали са, колата да бъде нова, да бъде автоматик, да разполага с Isofix система, с цел да може да бъде безвредно прикрепено детско столче на задната седалка и да бъде с четири порти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР