Остава ли Ивайло Петев в Лудогорец след 1:7 от Нордселанд?

...
Остава ли Ивайло Петев в Лудогорец след 1:7 от Нордселанд?
Коментари Харесай

Остава ли Петев в Лудогорец?

Остава ли Ивайло Петев в Лудогорец след 1:7 от Нордселанд? Специалистът разяснява протичащото се в клуба след 4:0 над Пирин в шампионата. Наставникът бе сбит по тематиката с оставките и дали е водил диалог със притежателите на " орлите ". 

" Не мога да не бъда удовлетворен - призна наставникът след успеха. - Второто полувреме беше по-добро, през първата част имахме известни усложнения в последните 20 метра. Победата бе в рубрика " наложителни ". Не мога да кажа, че ранният гол внесе успокоение, само че след почивката заиграхме по различен метод, отбелязахме 3 гола. Няма какво да желаеме повече от този мач. Мое решение бе да се създадат тези рокади в състава. "

Той разяснява и положението на тима след крушението в Европа: " Не беше елементарно, не мисля, че бяхме на 100% ментално. "

На въпрос за оставките, той призна: " Най-редното нещо бе, това е въпрос на морал. Друго не мога да кажа, аз съм експерт. "

Петев отхвърли да отговори дали е водил диалог със притежателите и добави за край, че в идващите дни значимо ще бъде играчите му да се оттъсят душевен от крушението в Дания.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР