Остава единствената надежда в президента, който със свой указ трябва

...
Остава единствената надежда в президента, който със свой указ трябва
Коментари Харесай

Адв М. Екимджиев: Надеждата е президентът да спре Гешев, но едва ли...

Остава единствената вяра в президента, който със собствен декрет би трябвало да приключи комплицирания в действителност състав на избора на основен прокурор. До неделя по обяд се надявах, че това може да стане – един заслужен български военачалник може да се опълчи на назначението на основния прокурор.
Но слушайки по радиото, чух един от неговите най-близки съветници да пояснява високия разказ на Гешев и да демонстрира какъв брой мъдри са неговите прозрения, че не е толкоз значимо разделянето на управляващите, колкото тяхното единодушие. Това споделя в интервюю за Дебати.бг адв. Михаил Екимджиев.

Така че, откакто това беше позиция на един от най-приближените съветници на президента Радев, съгласно мен, и от там не можем да чакаме коректив и вразумяване на обстановката, добавя той.

Известният юрист разяснява и неделния митинг: Властта няма да се уплаши, тъй като тя е арогантна и самодостатъчна. Тя не мисли за публичния интерес, а за своите ползи – политически, стопански, корпоративни, и за това да има кой да им пази гърбовете. Тя няма да се уплаши. Понякога тази власт демонстрира една особена суетност, по тази причина може, с цел да има конспирация и с цел да се сътвори заблуда за съревнование и конкуренция, да измъкнат някой мним съперник, показва Екимджиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР