Остаряването определено е процес, който ограничава възможностите на тялото ни

...
Остаряването определено е процес, който ограничава възможностите на тялото ни
Коментари Харесай

Ще се хванете за главата, когато видите какво прави тази 91-годишна баба на олимпийския стадион! Не е за вярване (ВИДЕО)

Остаряването несъмнено е развой, който лимитира опциите на тялото ни за осъществяване на разнообразни действия. И въпреки да имаме предпочитание да скачаме или тичаме, тялото ни може и да не е задоволително стабилно за подобен вид натоварване. Но пък доста постоянно измежду възрастните хора се получава по този начин, че те самите се лимитират, макар че телата им към момента са здрави. Когато сами се убеждават, че не могат да вършат това или това, в един миг в действителност стопират да могат да правят тази активност. Днес ще ви представим един образец за борбен човек, който не се отхвърля и прави нещо, което мнозина даже и по-млади не могат. Става въпрос за Джоана, която е на 91 години, само че към момента може да извърши комплицирани гимнастически извършения. Тя е била гимнастичка като млада, само че даже и след години не е не запомнила спорта.

Определено силата и желанието й са впечатляващи, а точността, с която извършва упражненията, е удивителна. Неслучайно присъстващите документират този феномен. Страхотно е, че има такива хора, които не се въздействат от годините си и не престават да се отдават на спорта.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР