Остаряването е реалност от живота. И остаряването ще има разходи,

...
Остаряването е реалност от живота. И остаряването ще има разходи,
Коментари Харесай

Как работи хибридната застраховка за дългосрочни грижи?

Остаряването е действителност от живота. И остаряването ще има разноски, както по време на живота ви, по този начин и откакто умрете. За благополучие има способи да се подготвите за тези разноски авансово, с цел да можете по-добре да изживеете златните си години в мир и сигурност.

Въпреки това има доста способи да подготвите себе си и фамилията си за тези финансови действителности. Всъщност има един артикул, който може да ви помогне да се подготвите и за двете – хибридна застраховка за дълготрайни грижи. Тази застрахователна лавица съчетава преимуществата на застраховката за дълготрайни грижи – която се употребява за възнаграждение на услуги като старешки домове и домашни грижи – със застрахователна лавица „ Живот “, която обезпечава погашение на вашето семейство след вашата гибел.

Започнете да пазарувате онлайн застраховка за дълготрайни грижи в този момент.

Как работи хибридната застраховка за дълготрайни грижи?

Хибридната застраховка за дълготрайни грижи е дълготрайна грижа застрахователна лавица, която също включва обезщетение при гибел за вашето семейство след вашата гибел. Важно е да разберете по какъв начин работи всеки детайл от полицата, тъй че да получите най-голяма изгода от лавица.

Основи на застраховката за дълготрайни грижи

Застраховката за дълготрайни грижи работи като всеки различен осигурителен артикул – плащате награди в този момент в подмяна на погашение по-късно в живота. Застраховката за дълготрайни грижи се употребява за заплащане на здравни и персонални грижи, когато остареете. Точните услуги, обхванати от застрахователна лавица за дълготрайни грижи, ще варират според от самостоятелната лавица, само че като цяло можете да очаквате проект да покрива неща като:

Дневни грижи за възрастни,Хоспис,старчески домове,Квалифицирани сестрински грижи вкъщи,физикална терапия

Как какъв брой пари ще получите от вашата лавица, ще зависи от наградите, които сте платили, и спецификата на вашата лавица. Започнете да планирате златните си години в този момент, като потърсите застрахователна лавица за дълготрайни грижи.

Основи на животозастраховането

Отново животозастраховането работи сходно на други застрахователни полици. Въпреки това, при положение на застраховка живот, изплащането в действителност не отива при притежателя на полицата; вместо това се изплаща на бенефициент, който посочите, когато купувате полицата. Въпреки това има полици, като застраховка цялостен живот, които ще ви разрешат да осребрите част от проекта, до момента в който сте живи.

Има доста разнообразни типове животозастраховане и типът на полицата, която купувате, ще дефинира по кое време и какъв брой пари в последна сметка ще получите вие ​​и вашите бенефициенти.

Основи на хибридната застраховка за дълготрайни грижи

Хибридната застрахователна лавица за дълготрайни грижи комбинира преимуществата на двата продукта, разисквани нагоре. Подробностите за това по какъв начин работи вашата лавица ще зависят от това какъв брой плащате и преимуществата, предлагани от застрахователната компания, която употребявате, само че най-общо казано, ще получите покрити услуги за дълготрайни грижи и всички пари, които не употребявате, ще бъдат конвертирани в помощ при гибел за вашето семейство.

Някои полици може също по този начин да включват обезпечено обезщетение при гибел, което получавате, без значение какъв брой пари употребявате за заплащане на дълготрайни грижи. Тези артикули са изключително потребни, защото можете да заложите на някакво погашение на фамилията си и да имате пари за потребностите си по-късно в живота, без да се постанова да купувате две обособени застрахователни полици.

По създание застрахователна лавица за дълготрайни грижи ви оказва помощ да се справите с два съществени аспекта на финансовото обмисляне – обмисляне на пенсиониране и обмисляне на парцели. Помага при планирането на пенсионирането, като ви кара да имате пари за услуги, от които се нуждаете, когато към този момент не работите. Помага при планирането на парцелите, като дава на фамилията ви вливане на пари незабавно след вашата гибел, които те могат да употребяват, както намерят за добре, без значение дали за справяне с разноските за заравяне и имущество или за някаква друга покупка, която желаят да създадат.

Пазарувайте хибридна застраховка за дълготрайни грижи онлайн през днешния ден.

Изводът

Хибридната застраховка за дълготрайни грижи съчетава преимуществата на животозастрахователната лавица с тези на дълготрайната застрахователна лавица за грижи. Ще получите пари за заплащане на опазване на здравето и други потребности, когато остареете, а фамилията ви ще получи погашение, когато умрете, с цел да се справите с многото разноски, свързани със затварянето на имение и сбогуването с обичаните хора.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР