Остър пост публикува в социалната мрежа Фейсбук журналистът Иван Бакалов.

...
Остър пост публикува в социалната мрежа Фейсбук журналистът Иван Бакалов.
Коментари Харесай

Журналистът Иван Бакалов: Добре, че беше този шум по света, малко да погледнат към България, да осъзнаят още веднъж, какъв ни е премиерът и защо го търпят безкритично

Остър пост разгласява в обществената мрежа Facebook журналистът Иван Бакалов. Поводът е интернационалният отзив за убитата журналистка Виктория от Русе.

Ето какво написа той в профила си:

" Шумът в западните медии за убитата журналистка не е толкоз заради това, че някои българи го показват изопачено пред непознатите публицисти.
Тази нервност я има, слушах на митинга пред правосъдната палата някаква кукувица по какъв начин приказва през западна телевизия - " Ние се опасяваме да излезем на улицата, към този момент се опасяваме и у дома ". Описва България. Това влиза в тв вести на Запад.
Но там казусът им пасва на шаблона - убита журналистка, разкриваща злоупотреби с еврофондове. Защото това са настройките за България, такова усещане сме оставили, въпреки мъдрият Борисов да ни ръководи към този момент 10 години и да си избира основен прокурор. Хеле пък британският щемпел - напряко му идва дюшеш. И да не е по този начин, по този начин ще го напишат. И никой да не им го е казъл, сами ще го нагласят. Както и стана.
По принцип на Запад са чувствителни, когато има погубен публицист. Нашите дебелаци за нищо го нямат, добре че беше шумът по света, малко да погледнат към България, да осъзнаят още един път, какъв ни е министър председател и за какво, аджиба, го търпят безрезервно. Сега им се изежи, да се покаже в цялостния си искра ".

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР