Остър, лукав и манипулативен ум може да извлече най-много предимства

...
Остър, лукав и манипулативен ум може да извлече най-много предимства
Коментари Харесай

Зодиакални знаци, чиито отношения лесно се манипулират

Остър, подъл и манипулативен разум може да извлече най-вече преимущества в живота, даже в случай че това значи да манипулира своите близки. Дори и да сте деликатни, не можете да отречете обстоятелството, че може да сте били манипулирани от някого най-малко един път в живота си. За страдание, доста е елементарно да бъдете манипулирани във взаимоотношенията, както е елементарно да манипулирате някой, който е сляпо влюбен във вас. Въз основа на това, ето някои от зодиакалните знаци, които могат елементарно да бъдат манипулирани в една връзка.

1. Близнаци
 5-те най-манипулативни зодиакални знака 5-те най-манипулативни зодиакални знака
Да правиш нещата по последователен метод и да манипулираш другия за същото са напълно разнообразни работи. Манипулацията е една линия, която м...

Хората от този знак са склонни да се губят в прекарвания, които им костват действителността. Те обичат да поддържат връзка и да бъдат другарски настроени и по тази причина даже техният манипулативен сътрудник може да се възползва от тях. Най-лошото във всичко това е, че Близнаците заобикалят да се конфронтират с колегата си за операцията и лъжите, даже и да го схванат. Близнаците обичат колегата си прекалено много, с цел да се карат с него.

2. Рак

Те са доста чувствителни към страстите. И когато са влюбени, нищо не е по-важно от връзките за Раците. Те могат да станат необикновено мрачни от време на време и даже може да са доста неумели в старанието си да уловят същинските планове на колегата си. Когато този знак стане толкоз влюбен, той ще следва сляпо колегата си.

3. Везни
 Петте най-манипулативни зодиакални знаци, съгласно астролози Петте най-манипулативни зодиакални знаци, съгласно астролози
Определено има хора, които биха създали всичко, с цел да реализиран своето, а и са уцелили метод, който работи с всеки. Някои от зодиака...

Везните са доста нерешителни. Въпреки че могат да балансират всичко сносно, те просто не могат да вземат решение или да останат твърди на думата си. Това улеснява колегата им да ги манипулира съгласно капризите им. Тъй като Везните също са много гъвкави, те не се сблъскват с проблеми с приемането на неразумните претенции на колегата си.

4. Стрелец

Те се пробват да убедят колегата си, че са доста корави, само че манипулативният им сътрудник може да употребява това против тях. Стрелците са доста лесни за манипулиране, най-много тъй като са доста елементарни и меки хора. Те не виждат доста логичност и това разрешават на колегата им повече мотивация да огъне този знак по свое предпочитание.

5. Риби
 Най-манипулативните черти на всяка една зодия Най-манипулативните черти на всяка една зодия
Някои хора получават доста елементарно това, което желаят, до момента в който на други им би трябвало повече време, с цел да убедят останалите в правотата си. Но...

Лесно се манипулират, само че никой не може да пречупи духа на Риби. Те имат вяра, че силата се крие в слабостта. Те имат вяра, че операцията е единствено смяната им и от време на време даже благодарят на колегата си за това! Те попадат на едно и също изменничество всякога, само че въпреки всичко резервират вярата си в сътрудниците си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР