Останките от мерцедеса на Иън Зиринг за 100 000 долара

...
Останките от мерцедеса на Иън Зиринг за 100 000 долара
Коментари Харесай

Мерцедесът на Иън Зиринг за 100 000 долара, разбит в ужасяващи снимки от нападение на банда мотоциклетисти, докато колегата от актьорския състав на „90210“ говори: „Той е чудовище“

Останките от мерцедеса на Иън Зиринг за 100 000 $ бяха показани в нови изображения, откакто артистът беше атакуван от група мотористи в Лос Анджелис в новогодишната нощ.

59-годишният ученик на „ Бевърли Хилс, 90210 “ се сби с мотоциклетист в неделя единствено мигове преди други ездачи да спрат да нападат, до момента в който 12-годишната щерка на Зиринг седеше в колата.

В резултат GLE SUV на Ziering получи счупено предно стъкло от страната на лидера, защото огледалото за странично виждане на пасажера беше разрушено на части.

Колегата по актьорския състав на Зиринг от „ Бевърли Хилс, 90210 “, Брайън Остин Грийн, се обърна към своята история в Instagram във вторник, като похвали, че артистът „ се е справил “ и се е преборил с мотористите.

„ Хей, тъй че въобще нямах късмет да се включа в това “, сподели Грийн във видеоклип. „ Моето момче Иън Зиринг влезе в юмручен пердах на бул. Холивуд с петима пичове и, по дяволите, ги победи, направи го, направи своето. “

„ Той е ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР