Властите в Колорадо намират останките на Сузане Морфю, която изчезна по време на колоезденето за Деня на майката през 2020 г.

...
Останките на Сузане Морфю, жена от Колорадо, която изчезна на
Коментари Харесай

Останките на Сузане Морфю, жена от Колорадо, която изчезна на Деня на майката през 2020 г. по време на колоездене, са намерени, според Бюрото за разследване на Колорадо.

49-годишният Морфю изчезна, след като отиде на колоездене в района на County Road 225 и West Highway 50 близо до Мейсвил, Колорадо.

Останките й бяха открити в петък в окръг Сагуаш - на около 50 мили южно от мястото, където беше обявено за изчезнала, се казва в съобщение на бюрото.

Сузан Морфю. Сузан Морфю. Офисът на шерифа на окръг Чафи

„Следователите претърсваха района на Мофат в окръг Сагуаш по разследване, което не беше свързано с изчезването на Морфеу, когато останките бяха открити“, казаха от бюрото.

Коронерът от окръг Ел Пасо потвърди в сряда, че останките са на Морфю.

Съпругът на Морфю, Бари, беше изправен пред обвинение в убийство първа степен през 2021 г. във връзка с изчезването на съпругата му. Но процесът срещу него беше отменен през април 2022 г., след като прокурорите прекратиха случая, докато следователите продължиха издирването й. Съдия постанови, че прокурорите все още могат да повдигат същите обвинения срещу него в бъдеще.

CNN търси коментар от Бари Морфю и неговия адвокат. През май 2022 г. той каза в Good Morning America на ABC: „Обичам жена си. Просто искам тя да бъде намерена.

Не е имало арести от откриването на останките на Сузане Морфю, съобщиха властите. В сряда офисът на 11-ти съдебен окръжен прокурор Линда Стенли не предложи коментар, когато беше попитан от CNN за потенциални планове за бъдещо наказателно преследване.

„Никога не сме спирали нашето разследване и ще продължим да следваме всички следи в търсене на справедливост за Сузане“, каза шерифът на окръг Чафи Джон Спезе.

Ан Кели, окръжен прокурор на 12-ти съдебен район, където бяха намерени останките на Морфю, каза пред CNN, „Случаят все още е в процес на активно разследване. Поради тази причина не мога да коментирам разследването, докато не стане известна повече информация.

Тя каза, че офисът й ще има актуализация през следващите седмици.

„12-та съдебна окръжна прокуратура изразява нашите съболезнования на семейството на Сузане“, добави Кели.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР