Остани сама, докато не намериш този, който те кара да

...
Остани сама, докато не намериш този, който те кара да
Коментари Харесай

Остани сама, докато намериш някой, с когото любовта е лесна

Остани сама, до момента в който не намериш този, който те кара да се смееш със сълзи. Този, който лекува всяка болежка от предишното и те кара да забравиш за всичко останало. Този, който ти демонстрира, че любовта не е комплициране и болежка.

Остани сама, до момента в който не срещнеш оня човек, за който си уверена, че е основан за теб. Той ще те прави уверена освен във връзката ви, само че и в самата теб. Бъди с този, който те учи да вярваш на някой различен с изключение на на себе си.

Чакай индивида, който ще ти се обажда, когато е заречен да го направи. Този, който постоянно дава отговор на известията ти и не те кара да се съмняваш в него. Изчакай оня, който се появява постоянно, когато имаш потребност, оня, който те почита и се държи с теб доста по-добре от всеки различен.

 Thinkstock

Остани сама, до момента в който не намериш оня, който има вяра в теб и те кара да спиш по-хубаво нощем, тъй като усещаш, че е близо. Бъди с оня, на който липсваш още преди да ти е споделил "довиждане ".

Остани сама, до момента в който не откриеш оня, който ти споделя по какъв начин тъкмо се усеща по отношение на теб и не се опасява от това. Този, който освен те среща със фамилията си, само че те кара да се чувстваш като част от него.

Остани сама, до момента в който не откриеш оня, с който можете да си говорите и без думи, оня, който знае по какъв начин да те накара да се чувстваш добре, когато имаш неприятен ден. Онзи, който те кара да бъдеш цяла и трансформира визиите ти за обич.

 Weheartit

Остани сама, до момента в който не срещнеш индивида, с който си представяш да остарееш, оня, който ти споделя, че те обича и го усещаш с всяка своя клетка.

Изчакай оня, който те прави по-добра. Онзи, с който се караш, само че знаеш, че в никакъв случай няма да спрете да се борите един за различен. Онзи, който те кара да летиш от благополучие.

Почакай оня, който ще бъде твоят най-хубав другар.

Твоята по-добра половина.

Твоята сродна душа.

Онзи, без който не можеш да си представиш живота.

До тогава... остани сама.

Прочетете още:

Скъпа, не помни за оня простак!

Писмо от една влюбена жена: “Не желая да ме разбираш, желая да ме обичаш”

Голямата обич не съществува
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР