Останала сама и отхвърлена, тв водещата потърсила бившия си приятел

...
Останала сама и отхвърлена, тв водещата потърсила бившия си приятел
Коментари Харесай

Гледаме И Не Вярваме На Очите Си! Много Й Дойде. Съсипаната Мария Игнатова Извърши Немислимото В Своето Отчаяние!

Останала сама и отхвърлена, тв водещата потърсила някогашния си другар Димитър Рачков и със сълзи на очи го умолявала да се върне при нея. Екранната партньорка на Алекс Раева и комикът са разграничени близо година, а до разлъката се стигна поради невярност от нейна страна.

Чаровната русокоска откри нова пристрастеност в лицето на Керязов и скоро по-късно постави завършек на връзките си с Рачков.

„ Митко беше доста засегнат, само че се стараеше да не го демонстрира. Никога не е споделил неприятна дума за Мария. Даже когато го заряза, не навлизаше в детайлности и пояснения, само че си личеше, че тъгува по нея ”, описват хора от обкръжението на Рачков, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

Същевременно след една дузина отричания, че имат нещо интимно, брачната половинка на Енчо надуши истината и му сложила ултиматум да избира – или Мария, или нея. Изправен пред мъчно решение, Керязов въпреки всичко предпочел да остане със законната си половинка в името на двете им деца.

Мария до последно се надявала, че Енчо ще зареже брачната половинка си. Щом видяла, че връщане обратно няма и той е направил своя избор, Игнатова се обадила на Рачков и през сълзи се замолила да й даде втори късмет.

Въпреки обидата и огорчението, артистът към момента я обичал и откликнал на жалбите й, само че дали да възобновят връзката си към момента се колебаел. Доверието му в нея към този момент се било изпарило и Митко изискал малко време да намерения, с цел да реши какво да прави с персоналния си живот оттук насетне.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР