Останах верен на тази жена, казва певецът Венци Венц е в

...
Останах верен на тази жена, казва певецът
Венци Венц е в
Коментари Харесай

Венци Венц се развежда заради ревност

Останах правилен на тази жена, споделя артистът

Венци Венц е в бракоразвод с майката на второто си дете – Мая . Певецът е безапелационен, че в никакъв случай не й е изневерил, само че нейните страхове по тази тематика развалили доверието по сред им, написа Телеграф.

„ Причината за раздялата ни са страхове,които не са действителни. Хората постоянно не осъзнават, че да обичаш и да си обичан, не е задоволително. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът постоянно идва и от двете страни. Когато индивидът до теб ти каже , че не е благополучен, ти се демотивираш “, споделя Венци пред Мон Дьо. Той показа още, че половинката му не можела да преглътне непрекъснатата му работа и непрекъснато проявявала ревнивост по отношение на участията му, клиповете и девойките към него.

Мая към момента е дамата, която в съзнанието му е идеалът за човек, с който желае да си комуникира. „ В доста обстановки сме били първо другари, след това любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, кавги, а това не е обич. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал правилен на тази жена и съм опазил достолепието й. Тя не можа да го разбере поради страховете си “, разяснява Венци Венц и добави, че е сбъркал, защото се е опитвал да се промени поради Мая.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР