Останах учуден от вялия тон на опозицията в пленарната зала.

...
Останах учуден от вялия тон на опозицията в пленарната зала.
Коментари Харесай

Тома Биков категоричен: Най-добрият вариант за управление на България е правителство начело с Бойко Борисов

Останах изумен от вялия звук на опозицията в пленарната зала. От този избор на съмнение нямаше безспорен никакъв смисъл и не можем да си създадем заключения. Темата за корупцията е доста обща и по нея опозицията може да си приказва за всичко, което не й харесва. Вчера и през днешния ден нямаше никакви действителни образци за корупция. Учуден съм, че не се приказва за Пламен Уузнов, който е дал правосъдно решение преди то да влезе в действие, а към момента е консултант на президента и не е подал оставка.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за във връзка несполучливия избор на съмнение през днешния ден и митингите против ръководещите. "Голямото предизвикателство пред нас, като ръководещи, е коронакризата да не продължи да се популяризира и да няма тежки стопански последствия. Това е повода е да останем обединени и постоянни. Новината за оставката на тримата министри не беше мятане на прахуляк в очите на хората. Аз също съм на мнение, че тези неща би трябвало да се обсъдят на съдружен съвет, което и ще създадем. Ще има съдружен съвет и там ще се реши по какъв начин ще действаме ", разкри Биков.

Правителството остава, петият избор на съмнение се провали

"Няма нищо правилно в изказванията, че управляваме с Движение за права и свободи. Да, те са ни подкрепили примерно за Ф-16 и ние постоянно сме им благодарили за това. Никога не сме управлявали в задкулисие с тях. Аз считам, че това държавно управление, отпред с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, е най-хубавият вид за ръководство на България в тази обстановка. Може да има структурни промени, само че държавното управление би трябвало да продължи да си прави работата отпред с господин Борисов. В момента нямаме потребност от експертно държавно управление, тъй като по този начин никой не носи отговорност. На изборите следващата година, в случай че Българска социалистическа партия ги завоюват, аз ще желая държавно управление отпред с госпожа Нинова. Така се носи отговорност - водачът на партията, спечелила изборите, би трябвало да е министър председател ", безапелационен бе Биков.

Тома Биков: Ако вотът не мине - няма да има политическа рецесия

"Ние в никакъв случай не сме си разрешили да споделяме, че изборите в България са фалшифицирани. Президентските избори бяха извоювани от Румен Радев и ние признахме успеха му. На последните локални избори от Българска социалистическа партия оповестиха, че те са манипулирани като се изключи Русе и Перник. За мен властта се визма с избори. Ние не държим на властта непременно. На един от митингите видях, че е издигната бесилка. Аз съм сигурен, че мен незабавно биха ме обесили на тази бесилка, в случай че се появя на площада ", приключи Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР