Оспорвана се оказва надпреварата в Като две капки вода. На

...
Оспорвана се оказва надпреварата в Като две капки вода. На
Коментари Харесай

Да си жертвата в училище: Михаела Маринова не отишла на бала си, никой не я харесвал

Оспорвана се оказва конкуренцията в " Като две капки вода ". На върха са Фики и Михаела Маринова - същински звезди в своите жанрове. Но когато приказваме за Михаела Маринова, истината е, че пътят ѝ до върха е прочут, само че това не значи, че е ярък.

Виж още: Скандалният Ричард Величков се завърна! Фитнес треньорът със звезден клиент - Джерард Бътлър! 

Оказва се, че още като ученичка се сблъсква с неприятното следствие от славата - завистта. Тя идва от съученици в Музикалното учебно заведение. Тогава Михаела Маринова набира известност в " X Factor " и цяла България ѝ ръкопляска. Е, цяла България без випуска ѝ. Само дребните възпитаници в учебното заведение се радвали на триумфите ѝ.

Така Михаела Маринова не отива на бала си, споделя " Галерия ". Не си купува рокля, няма изпращане, грим, преброяване до 12. Вместо това отпътува на почивка в Барселона. 

Виж още: Едно щуро и цветно семейство на почивка: Алекс Енева, Бебо и децата на премеждие

Самата Михаела е на сцената от 4-годишна. Освен това свири на пиано и цигулка. Таланта си пък наследила от родителите си. Те не се занимават с пеене професионално, само че и двамата са доста музикални и също са взели участие в разнообразни обединения. А с цел да стигне до това равнище на пеене, е предходна през много уроци. В учебно заведение се увлича от биологията и химията и счита, че в случай че не беше станала певица, щеше да приключи медицина и да стане хирург. Изкуството обаче надвива и откакто приключва Музикалното учебно заведение, влиза да учи поп и джаз пеене в Консерваторията.

Изображение: https://www.instagram.com/mixaelamarinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР