Оспорвана битка се очаква в Плевен.Там ГЕРБ-СДС отново издигнаха за

...
Оспорвана битка се очаква в Плевен.Там ГЕРБ-СДС отново издигнаха за
Коментари Харесай

Предсрочни избори: Лидерските битки в 15 МИР - Плевен

Оспорвана борба се чака в Плевен.

Там ГЕРБ-СДС още веднъж издигнаха за лидер на листата си международно известния доктор и почетен ректор на Медицинския университет в града проф. доктор Григор Горчев .



Острие на " ИТН " пък още веднъж става юристът Радостин Василев . Издигането му отпред на листата при предходните избори докара до напускането на регионалния координатор на партията Иван Иванов.

" Българска социалистическа партия за България " също удостовери предходната си кандидатура - на професора икономист Румен Гечев . Той е народен представител в три национални събрания, министър на стопанската система в държавното управление на Жан Виденов.



Водач на листата на " Демократична България " в града още веднъж е Найден Зеленогорски , някогашен кмет на Плевен и някогашен член на партията на Меглена Кунева " Движение " България на жителите ".



Начело на листата на Движение за права и свободи в града още веднъж е Велислава Кръстева - журналистка, някогашен началник на " Връзки с обществеността " на Движение за права и свободи.



Листата на " Изправи се! Мутри вън! " още веднъж се води от 35-годишния Юлиян Ненчев , предприемач и IT експерт.

В борбата за Народното събрание за " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ " вместо Красимир Каракачанов влиза Полина Цанкова-Христова .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР