Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели

...
Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели
Коментари Харесай

Мамин Сашко със специално обръщение към Катето Евро

Оспорвана борба сред тимовете, непрекъснати обрати в резултата, доста радостни моменти и любопитни обстоятелства за родината дава обещание новият епизод на „ Аз обичам България “.

И двата тима ще са извънредно надъхани и няма да се предават нито за момент по пътя към успеха в опита си да завоюват най-българската премия в предаването до момента – един чувал български картофи. А кой тим ще си тръгне с него – този на Кедъра, зад който застават две прелестни дами – водещата на „ Dancing Stars “ Алекс Раева и писателката Цветелина Цветкова, или пък тима на Кадиев в състав – артистът Ники Станоев и рапърът Павел Николов – Pavell, ще стане ясно след броени часове.



С отлични знания по география ще блесне певицата Алекс Раева, а дарбата й да рисува ще остави надалеч зад себе си конкурентния „ художник “ от другия тим. Кедъра ще прояви набитото си око и ще разкрие „ прикрито оръжие “ в тима на Сашо Кадиев в лицето на Ники Станоев, а в какво ще бъде „ упрекнат “ той, феновете ще схванат на следващия ден вечер по bTV. Капитан Кадиев, от своя страна, ще отвърне на „ офанзивата “ с куп смешки и нападки, а за какво ще направи особено послание към майка си в символ на респект и почитание, ще стане ясно в новия епизод на „ Аз обичам България “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР