Особеностите на личността и характера определят до голяма степен това

...
Особеностите на личността и характера определят до голяма степен това
Коментари Харесай

Ето 7 привлекателни типа мъже, които обаче не стават за връзка

Особеностите на личността и характера дефинират значително това по какъв начин ще се държим във връзките си. Както дамите, по този начин и мъжете играят разнообразни функции в живота си. Мъжете са татковци, братя, другари, сътрудници, съседи. Всички тези функции оставят своя значителен белег във образуването на личността. Някой от моделите на държание може да вземе отровен превес в държанието на мъжа и отношението му към половинките в живота си.
Когато човек съчетава всички функции в живота си по уравновесен и тънък метод, това се отразява доста добре на връзките му във връзките. Когато обаче някой от моделите на държание вземе превес по отрицателен метод, това може да се окаже рецепта за неуспех в връзките и връзките.
Съществуват някои видове мъже, които на пръв взор наподобяват като страховит и добър избор за връзки с дълъг и благополучен капацитет, само че след това могат да се окажат цялостна злополука.
Кои са видовете мъже, които наподобяват привлекателни, само че не в действителност не остават за връзка?

1. Бащата.
Повечето дами са привлечени от мъже с осезателен капацитет да станат татковци на техните деца. Грижовни, нежни, деликатни, с внимание към детайла мъже, които демонстрират предпочитание да основат сигурност и сигурност за своите половинки са един на първо четене страховит избор за връзка. В реалност обаче мъжът от този вид не вижда колегата си като еднакъв. Той вижда дамата до себе си или като щерка, която би трябвало да направлява и за която да се грижи, или стопанка, която би трябвало да шета на всички места към него, до момента в който той управлява фамилията. Тази динамичност в връзките може да докара до сериозен срив, в случай че дамата не е съгласна да вирее в такава конюнктура.

2. Лошото момче.
Лошите момчета се оказват с нежни сърца. Това научаваме от сантименталните филми, в които момичето се влюбва в неприятно момче. Забранена обич, против която застава целият свят, само че която съумява да изплува и да приключи щастливо. Връзките с неприятните момчета са вълнуващи и авантюристичен, изпълнени със пристрастеност и непредсказуеми събития. Това е примамливо, само че в дълготраен проект този вид мъже не са подобаващи за връзка. Една жена в никакъв случай не може да се довери напълно на неприятното момче, тъй като той е правилен единствено на себе си. Лошите момчета търсят непрекъснат адреналин в живота си. Освен това пристрастеността ги управлява, което ги прави ненадеждни за моногамна дълготрайна връзка.

3. Жертвата.
Мъжът, който играе жертвата, не всеки път издава държанието си през цялото време. Всъщност изначало този вид мъже наподобяват като същински добра партия за дълготрайна връзка и брак. Той ще завоюва сърцето ви, само че и това на фамилията и околните ви, тъй като с държанието си ще издава съчувствие, схващане, надеждност, еластичност. Той ще прави жертви в името на това вие да се чувствате добре. А вие ще си казвате „ с какво го заслужих, толкоз е добър и благ “. Казано просто – на хартия този вид мъже наподобяват съвършени, само че рутинните връзки с тях изтощават връзката с течение на времето. И когато те усетят, че на половинката им стартира да ѝ доскучава или да се нервира, стартира да се усеща в отегчителен капан с подобен мъж, те стартират да играят жертвата. Тогава се демонстрира същинската им същина. Мъжът-жертва държи половинката си, като ѝ вменява виновност за това, че се усеща зле. Така тя все не съумява да се откъсне от него.

4. Рицарят в блестящата ризница.
У всяка жена се крие едно нежно момиченце, което мечтае да бъде избавено. И когато се появи рицарят на бял кон, той превзема сърцето на дамата, тъй като е подготвен на всичко за нея. На пръв взор няма причина да не се влюбите в подобен мъж. Представяте си по какъв начин цялостен живот ще бъдете носени на ръце като принцеса. Изкушаващо е да се впуснете по отношение на рицар и благородник, само че нормално упованията не се оправдават. Мъжете от този вид се оказват въздух под налягане и постоянно самите те след това имат потребност от избавление и дундуркане. Рицарите в блестящи доспехи нормално се перчат първоначално, с цел да привлекат внимание, а по-късно демонстрират уязвимите си страни, които се оказват много съществени.

5. Бизнесменът.
Жените са привлечени от костюмирани мъже, които имат специалност почтена за почитание, крепко стъпили са на земята, ръководят хора, капитали. Те са рационални, на тях може да се разчита. Обикновено са съществени и основават усещане за капацитет за крепко семейство в бъдеще. В множеството случаи обаче този вид мъже са скъперници, които мислят на първо място за своето материално богатство, а не за това на половинката или фамилията си. Този вид мъже постоянно основават чувство за виновност у половинките си, че не са почтени за него, че не са на неговото равнище или че той е прекомерно дипломиран, с цел да оказва помощ с домашните отговорности.

6. Питър Пан.
Мъжете от вида „ Питър Пан “ в никакъв случай не порастват. Те са безконечни деца, безконечни студенти, приключенци, които се вълнуват по-скоро къде ще изхарчат парите си, на кой уединен и отдалечен остров ще отидат да карат сърф или в какъв ваучър ще се впуснат в петък вечер. Игривата безгрижност на този вид мъже е изключително привлекателна първоначално, тъй като те кара да забравиш за всички проблеми в тяхната компания. Но в случай че става въпрос за дълготрайна или сериозна връзка, нормално нещата стигат до неуспех.

7. Съблазнителят.
Съблазнителите и прелъстителите са изкусители свалячи. Те карат дамите да се усещат извънредно мечтани, обожавани, преследвани. Този вид мъже печелят женското внимание, тъй като карат дамите да се усещат номер едно, като че ли те са единственият фокус и цел в живота на такива мъже. И това е в действителност изкушаващо. Всяко момиче желае да се усеща като че е целият свят за един мъж. Този вид мъже са толкоз безапелационни, че е мъчно да не им се повярва. Проблемът със съблазнителите е, че в действителност въобще не желаят връзка в същинския смисъл на думата. Те обичат да преследват. Печеленето на сърцето, покоряването на една жена ласкае самочувствието им. Скоро откакто им омръзнете стават раздразнителни, нападателни. Завоеванието им към този момент не е по този начин забавно, както е било, когато към момента не са го имали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР