Особено в мачовете от първенството най-големият противник на Лудогорец е

...
Особено в мачовете от първенството най-големият противник на Лудогорец е
Коментари Харесай

Петев: Утре концентрацията и мобилизацията ще са на ниво

" Особено в мачовете от шампионата най-големият съперник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме по този начин, както би трябвало, ние сме уязвими да изгубим точки, както се случи. Сигурен съм, че на следващия ден и концентрацията и мобилизацията ще е на равнище ". Това разгласи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев преди дуела със Спартак Търнава от Лигата на конференциите в четвъртък.


" Орлите " стартират присъединяване си в груповата фаза на шампионата с домакинство на словашкия отбор, откакто преди няколко дни направиха тъждество с Ботев Пловдив в Първа лига. " Длъжни сме да излезем оптимално стимулирани и съсредоточени, с цел да изиграем един добър мач. Естествено, пред нашите почитатели ние постоянно се усещаме по-комфортно и се надявам с тяхна помощ да изиграем един мощен мач и да победим. Спартак Търнава заслужава почитание, защото по пътя си до групите е отстранил тимове като Лех Познан и Днипро-1, те са умел тим. Наясно сме, че няма да ни е елементарно, само че ние сме длъжни да създадем всичко допустимо да победим ", сподели Петев на днешната конференция.

" В днешно време не е доста мъчно да разузнаеш съперника, Прохазка знае ситуацията, играл е на нашия стадион, уповавам се на следващия ден отново да загуби. Най-близо до завръщане в игра е Дуа, Недялков също до края на месеца ще стартира да тренира с тима. Хайстер няма да е разполагаем на следващия ден, Сонко имаше едно инфектиране, Иван Йорданов също имаше дребен проблем, поради това последните двама не играха против Ботев Пловдив. Текпетей ще бъде капитан, до момента в който се завърне Недялков ", добави треньорът на Лудогорец.

Лудогорец посреща Спартак Търнава в четвъртък от 19:45 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР