Основното трасе от пътя Пловдив - Асеновград ще бъде пуснато

...
Основното трасе от пътя Пловдив - Асеновград ще бъде пуснато
Коментари Харесай

Още месец мъки по пътя за Асеновград

Основното трасе от пътя Пловдив - Асеновград ще бъде пуснато доникъде на месец ноември. Това стана ясно на извършената през вчерашния ден ревизия от регионалния шеф Здравко Димитров, Дончо Атанасов - член на Управителния съвет на АПИ, Юлиян Инджов - „ ИСА - 2000 “, шефа на ОДМВР - Пловдив старши комисар Атанас Илков, шефа на Областно пътно ръководство - Пловдив, Валентина Бакърджиева, архитекти, проектанти и кметове на общините Родопи и Куклен.

До отпушването на пътя по отношение на подготовката за създаване на локалните платна и кръговото кръстовище на изхода на Пловдив, както и отчуждителните процедури за колелото на разклона за село Долни Воден, и за опазване живота и здравето на пътуващите по път II 86, се вкарва краткотрайна организация на придвижването в сектора и ограничаване на скоростта.

Пътните служби умоляват жителите, пътуващи по шосето, да проявят схващане и да съблюдават знаците и пътната маркировка. Особено рисков е секторът с кръговото до КЦМ, където постоянно стават катастрофи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР