Основното терзание на жените относно връзките е дали са избрали

...
Основното терзание на жените относно връзките е дали са избрали
Коментари Харесай

5 знака, че сте единствената за него

Основното мъчение на дамите по отношение на връзките е дали са избрали подобаващия мъж. Всяка жена надълбоко в себе си желае да бъде обичана, да бъде сигурна, а любовта ѝ с избраника да трае постоянно.

Тези стремежи не са присъщи единствено за дамите. Мъжете също се вълнуват от тези мисли и търсят единствената жена, с която да основат своята домашна цитадела.

Ако се чудите дали сътрудникът или брачният партньор ви ви считат за единствената, вижте кои са признаците, че е по този начин.

1. Той е най-хубавата своя версия във ваше наличие.

Във всяка връзка има спорове, върху които би трябвало да се работи. Но когато той е във вашата компания се усеща жив, одушевен, майтапи се, проличава си, че се гордее с вас пред другите. Това го кара да изпъква някак повече от различен път. Определено мъжът ви наподобява по този начин, тъй като фактът, че вие сте негова половинка, го окрилява.

2. Вие не се съгласявате с всичко.

Един от най-големите легенди за идеалната връзка е цялостното единодушие. Избягвайте да се вслушвате в това разбиране, тъй като то е изцяло погрешно. Няма по какъв начин да сте изцяло съгласни по всички въпроси и това е ужасно. Така се учите взаимно, свиквате да сте толерантни към непознатото мнение и да почитате разликите си.

Ако той не се отнася с злост към вашите разлики, то е тъй като сте единствената за него.

3. Карате го да се усеща прелестно.

Вие като жена карате колегата си да се усеща мечтан, обичан, харесван, одобряван, занимателен. Това го кара да не се замисля дали да търси любовта на друго място, тъй като вие му давате всичко, от което се нуждае.

4. Той се усеща сигурен.

Ако усещате, че сътрудникът ви се усеща сигурен, когато си е у дома, спокоен и отзивчив, то е тъй като вие го карате да се усеща по този начин. Очевидно успявате да създавате уют и комфорт, който прави връзките ви спокойни, а връзката ви хармонична.

5. Той не желае повече ергенски живот.

Най-голямата премия за вас като жена е да чуете, че сътрудникът ви не се нуждае повече и не копнее за ергенски живот. Това е най-голямото доказателство, че вие сте единствената. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР