Основното ни задължение е провеждането на честни и прозрачни избори.

...
Основното ни задължение е провеждането на честни и прозрачни избори.
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Основното ни задължение е провеждането на честни и прозрачни избори

Основното ни обвързване е провеждането на почтени и транспарантни избори. 160 досъдебни производства, 160 профилирани интервенции и 30 арестувани е досега свършената работа от Министерство на вътрешните работи в тази посока. Работата на органите на реда ще продължи, главната ни цел е да няма никакви изкривявания в изборния развой. Движим се по настоящото законодателство и се стремим да осигурим и честността на гласуването с машини. Осъществено е и довереното създаване с хеш кода. ЦИК го извърши в следена среда. Работим в посока безусловно прецизно съблюдаване на закона за осъществяване на изборите. Това съобщи служебният министър-председател по време на постоянното съвещание на Министерски съвет.

Той е безапелационен, че работят от името на народа и в полза на народа.

Последните дни има доста дейни конгреси. Нашите позиции са непроменени и поддържаме мощно и топло разширението на Западните Балкани. България е безспорен мост, сподели още той.

По думите му националите ни по футбол ще заминат за Белфаст с българския авиационен оператор. " Всичко е заплатено от БФС и им стискаме палци тази вечер да победят ", сподели той.

Премиерът насочи и последни думи към музиканта Кирил Маричков: Лека му пръст и да ми е ярко!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР