Основно проверяваме дейността на единия от убитите - Неделчо Юнаков.

...
Основно проверяваме дейността на единия от убитите - Неделчо Юнаков.
Коментари Харесай

Първоначална версия: Кухи фирми имат връзка с убийствата в Нови Искър

Основно ревизираме активността на единия от убитите - Неделчо Юнаков. Той се е занимавал с търговия, в това число с кухи компании за „ почистване “ на Данък добавена стойност. В развой на инспекция е и методът, по който фамилията е придобило парцела в Нови Искър.

Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов на брифинг за убийствата в Нови Искър.

На 2 януари в къща бяха открити телата на петима души - двама мъже, две дами и дете на 12 години. Днес беше открито и шесто тяло - на жена, живеела с Неделчо Юнаков.

Всички версии са настоящи до отпадането на всяка една от тях. Със следово куче нощес е открит джипът на фамилията, както и тялото на дамата, с която е живеел 41-годишният Неделчо Юнаков. Продължават огледите в дома, включен е и екип от Института по логика на психиката за правенето на психопрофил на възможния причинител, сподели още Маринов.

Оценяваме закононарушението като осъществено с изключителна смелост и цинизъм, без аналог в най-близката ни история. Става въпрос за шесторно ликвидиране, като изрично изключваме версията за самоубийство на някой от шестимата , съобщи Борислав Сарафов, шеф на Националната следствена работа.

Всички са убити с голям брой изстрели от огнестрелно оръжие, което към момента не е открито. Назначени са съдебно-медицински, трасологични, балистични и други експертизи. Осъществени са прецизни процесуално-следствени дейности. В следствието е зает извънредно огромен запас от прокурори, проверяващи служители на реда и оперативни служащи. Към момента е доказано, че убийството е осъществено в Новогодишната нощ. Предстои да бъде предоставена спомагателна информация за развиването на случая в размер, в който няма да попречи на следствието, съобщи Сарафов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР