Основният въпрос при бюджетите е дали хората ще живеят по-добре,

...
Основният въпрос при бюджетите е дали хората ще живеят по-добре,
Коментари Харесай

Георги Гьоков: С този бюджет хората няма да живеят по-добре

Основният въпрос при бюджетите е дали хората ще живеят по-добре, в сравнение с са живели през предния интервал. С този бюджет хората няма да живеят по-добре . С всеки един бюджет по отчети на международната статистика бедността и неравенствата у нас се ускоряват. Това стана ясно от думите на депутата от Българска социалистическа партия Георги Гьоков в ефира на Българска национална телевизия.
Дадохме на Рилския манастир някакви средства, само че някой е видял, че са нужни средства и за Атон и за " Александър Невски ". Факт е разправията по този проблем, тъй като тя стана съществена по бюджета, а не е по този начин. Става дума за милион за Зографския манастир и " Александър Невски ", разясни Гьоков във връзка решението да не се отпускат средства за ремонт на Катедралата.
Недоволни сме от това, че наливаме повече пари в нереформирани сфери . Разбира се, че приветстваме това, че се дават на учителите по-високи заплати, тъй като в последните години учителската специалност беше принизена. Когато наливаме повече пари в образованието и в заплати на учителите, по-добър ли е продуктът на изхода? С увеличение на финансиране без реформиране се стига до каца без дъно, уверен е Гьоков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР