Основният въпрос е какво ще правим, ако победим. Макар и

...
Основният въпрос е какво ще правим, ако победим. Макар и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Омразата трябва да отстъпи на градивност и съзидание

„ Основният въпрос е какво ще вършим, в случай че победим. Макар и мъчно, ще се оправим. Омразата би трябвало да отстъпи място на градивност и съзидание. Последен късмет имаме да се измъкнем от блатото. “

Това разгласи пред 1500 симпатизанти на ГЕРБ от Благоевград и района водачът на партията Бойко Борисов.

И напомни, че „ даже департаментът на Съединени американски щати обори изказванията, че Политическа партия и Демократична България са борци против корупцията, точно при тяхното ръководство са открити противозаконни арести, нарушение на правата на малцинствата... “

„ Представяте ли си ние да сме управлявали тези 2 години и в този момент някой да ме пита за какво вместо да санираш блокове, да строиш, да правиш учебни заведения и детски градини, за какво позволи държавното управление ти да краде по 1 лева от всеки литър бензин и нафта? Тук става въпрос за действителни милиарди от вашите джобове. Друг ще ме пита за какво сме позволили цената на тока да доближи 1000 лв. и да се наложи с налозите на хората да компенсираме бизнеса. Кое подвигна цената на тока в България?  Обраха ли ви - обраха ви! С общителното подпомагане на медиите. Дори упрекнаха младежите на ГЕРБ, че са вдигнали цените на горивата. Кой позволи увеличените цени във веригите сега, за какво се позволява това безредие? ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Той описа, че се е срещнал с браншови организации, и няма никой удовлетворен. Всички желаят пари, само че при този бюджет и недостиг - късмет няма.

„ Уж сме най-бедни, а 2 години няма План за възобновяване и развиване. Помните ли, когато преди 2 години Урсула фон дер Лайен беше с Мицотакис в Гърция и им даде първите 17 милиарда евро. А тези имат искания за умни и красиви, само че сме единствените, невзели пари от Брюксел. Нещо повече - изпускаме 1 милиард по справедливия преход. И те ще си разрешават да ни подлагат на критика! Сигурно има още заблудени хора, които се бяха поддали на страховитата организация да съсипят ГЕРБ “, добави Борисов.

И бе безапелационен:

„ Ние не вървим да агитираме, а да ви предупредим - октомври месец най-малко още 10 милиарда заем ще би трябвало да се тегли. Като казвахме, че се взимат задължения, това не беше вест за медиите. С тази миграция няма Шенген, с тази дългова серпантина - няма Еврозона. Политическа партия са лявопопулисти, не са и либерали. „ Струма “ щеше да ви е подготвена, а в този момент по този начин стоят тунелите и мостовете. Няма да има цяла „ Струма “, може да им сложете билбордове на Кирил, Асен, Сандов и като висите в километричните тапи да ги сочите с пръст “.

Борисов напомни още, че през април Кирил Петков е отрил центъра на Ванче Михайлов в Северна Македония, а „ през вчерашния ден го закриха “.

„ Когато имаме слаба страна и северномакедонците не се преценяват с нас, тъй като изглеждаме непоносимо извън. Промяната трансформира България в толкоз слаба страна, а по мое време всичко се решаваше в София! Нямаше по какъв начин да се случи това по времето на ГЕРБ - да затворят българския клуб в РСМ “, сподели той.

„ Пет пъти вършим избори, а в действителност народът страда. По-трудно не е било в никакъв случай. От отличници станахме най-слаби. Трябва готовност на целия народ. Знаем по какъв начин да ви изведем от тази рецесия, правил съм го 3 пъти! Да бяха нещо надградили, основали, но не! Василев щял да прави надземно метро при Казанлък - те 2 години не могат да създадат тунела при Симитли. Така безапелационно лъжат! 5 моста, 3 тунела, автомагистрали... Най-големият грях на Радев е, че извади тези хора. Те се обърнаха и против него, ще се извърнат против всеки “, разгласи водачът на ГЕРБ.

Той напомни, че през 2009 година е извадил страната от най-голямата международна финансова рецесия, след Орешарски имаше близо 7 милиарда дупка

„ Сега дупката е 15 милиарда, по какъв начин се преодолява това? Официалната статистика на Национален статистически институт споделя, че над 5 милиарда са отишли повече в Русия. Златно държавно управление за Путин “, добави Борисов.

Накрая той честити свещения за мюсюлманите месец Рамазан:

„ Честит заветен празник и на българските мюсюлмани. Етническата приемливост в България би трябвало да се пази като зеницата на очите ни! ГЕРБ за първи път издигнаха мохамеданин за ръководител на Народното събрание “.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР