Основният руски опозиционер страда от мания за преследване, заяви говорителят

...
Основният руски опозиционер страда от мания за преследване, заяви говорителят
Коментари Харесай

Кремъл: Навални страда от мания за преследване |

Основният съветски опозиционер страда от " фикс идея за гонене ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, ден откакто Алексей Навални разгласява текста на собствен диалог, който наподобява замесва съветските служби за сигурност в отравянето му, предадоха международните организации.

Позволявам си да изразя персонално мнение - болният явно демонстрира фикс идея за гонене и някои признаци на фикс идея за великолепие, съобщи пред публицисти Песков, представен от Франс прес.

Песков акцентира, че нито Кремъл, нито някой различен може еднопосочно да приказва за каквото и да било отравяне (на Навални), съобщи ТАСС. Той добави, че за жалост съветската страна няма опция да получи нужната информация по случая от медиците, които работят в лабораториите в Берлин, в Швеция и във Франция.

Той заяви, че в Кремъл не са гледали видео следствието на блогъра Навални за хипотетичното му отравяне, тъй като администрацията на президента си има задоволително друга работа.

Говорителят на Кремъл посочи още, че новите наказания на Съединени американски щати против Русия са още един неприятелски акт на отиващата си администрация на президента Доналд Тръмп и ще навредят в допълнение на към този момент неприятните връзки сред Москва и Вашингтон, съобщи Ройтерс. По думите на Песков всеки подобен удар отдалечава от момента на нормализиране на двустранните връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР