Основният реализатор на волейболния ни национален тим срещу Словакия Радостина

...
Основният реализатор на волейболния ни национален тим срещу Словакия Радостина
Коментари Харесай

Радостина Маринова: Победата над Словения е най-големия успех в кариерата ми

Основният изпълнител на волейболния ни народен отбор против Словакия Радостина Маринова бе щастлива след успеха на осминафиналите. Тя осъществя 21 точки за триумфа, с който България се класира за четвъртфиналите на европейското състезание.

" Може би тъй като този триумф е към момента доста свеж, бих го класирала преди всичко в моята кариера. Но съм доста удовлетворена, че успяхме да се върнем в мача и да го спечелим, тъй като си беше наш ", сподели нападателката пред уеб страницата на федерацията.

" Може би първоначално имаше малко повече напрежение, играхме доста плътно и направихме доста неточности. Оттам пристигна всичко, по-късно се отпуснахме и нещата потръгнаха ", добави състезателката на френския Сен Клу Пари Стад.

" Честно казано, нямам доста спомен какви бяха инструкциите на Мичели, когато смени всички титуляри през втората част. Но инструкциите му по-късно бяха, че би трябвало да влезем и да си вземем мача, нямаме какво да губим. Трябва да дадем всичко от себе си ", сподели още Маринова.

Утре вечер България се изправя против Нидерландия на четвъртфиналите.

" Нидерландия е мощен тим, само че не и несломим ", сподели Маринова за противника ни в четвъртфиналите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР