Основният проблем на тънката коса е, че е много трудно

...
Основният проблем на тънката коса е, че е много трудно
Коментари Харесай

Прически за тънка, капризна коса: стил и обем

Основният проблем на тънката коса е, че е доста мъчно да се оформя.

Собствениците на такава капризна коса не могат елементарно да създадат размер и по тази причина би трябвало да се обърне особено внимание на подстригването.

Правилно подбраната прическа, изпълнявана от добър занаятчия, ще усили размера на косата без никакви спомагателни стилизиращи артикули, които единствено скапват косата.

1.

2.

3.

Препоръчва се на притежателите на тънка коса да извърнат внимание на многопластовите прически. Най-добрата дължина за тази коса е къса или междинна.

Това което се отнася за жанр, стилистите предлагат избор на прически, които минимум се нуждаят от грижи, само че в случай че го извършите, би трябвало да следвате някои правила.

Никога не използвайте нагревателни детайли, като сешоар и кърлинг, при цялостна мощ, той просто ще изгори косата ви, ще я направи нежна и тънка. Използвайте минимално количество артикули, косата би трябвало да наподобява естествена, в противоположен случай тя ще загуби хубост и размер и няма да наподобяват добре поддържана. Необходимо е косата да се изсуши от корените, давайки й размер благодарение на гъста кръгла четка за коса.

4.

5. 

6.

7. 

Подстригвания за къса коса

На тънка коса късите прически наподобяват добре. Те са лесни за придаване на размер и форма и изискват минимално внимание. Нека стартираме с най-късата и доста съвременна прическа Пикси.

Пикси

8.

9.

Пикси е прическа за тези, които не се опасяват от вниманието. Смела и стилна, тя смъква десетина години на своя притежател. Благодарение на разнообразието на бретон, можете да вземете такава прическа за всяка форма на лицето, само че тя не се предлага за дами с прекомерно пай врат.

Боб

Подстригване, което единствено по себе си усилва размера на косата. Боб ще ви разреши да се отървете от ежедневния жанр, просто би трябвало да изсушите косата си и тя към този момент взема мечтаната форма, а леката неразбория ще играе единствено в интерес на вашия облик.

10.

11.

Каре

Това е неувяхваща наклонност. Обикновено на пръв взор, прическа има доста вариации. Само с бретон може да създадете цяло изображение. За къса тънка коса е подобаващ с отмерено изрязване.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Единичен фасул

Няма да съжалявате, че сте го създали. Подходяща е както за права коса, по този начин и за къдрава.Може да се направи и многослойно, което ще добави още повече размер.

22.

23.

Каскада

Тази прическа се прави на пластове, което единствено по себе си придава на косата размер. Не подценявайте каскадата, направете при добър занаятчия.

24.

25.

26.

27.

28.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР