Основният проблем на Корнелия Нинова е вътрешнопартиен. Ималo e стабилна

...
Основният проблем на Корнелия Нинова е вътрешнопартиен. Ималo e стабилна
Коментари Харесай

Коларова: БСП е скритият проблем, а ИТН - дразнителят в коалицията

" Основният проблем на Корнелия Нинова е вътрешнопартиен. Ималo e постоянна група членове от Българска социалистическа партия с остра декларация по отношение на гоненето на съветски дипломати. Тогава Нинова е свикала управителните органи. Решението на Петков провокира разтърсвания в обединението и Българска социалистическа партия. Нинова търси внимателен вътрешнопартиен баланс. Българска социалистическа партия е скритият проблем в обединението, Има Такъв Народ е дразнителят ". Това съобщи политологът доктор Румяна Коларова за " Денят онлайн " по NOVA NEWS.

Според нея има самодейност да бъдат изяснени събитията към решението за изпъждане на съветските дипломати. " Това ще бъде една от огромните тематики в предизборната акция. Има вид Петков да оправдае неуспеха за съставяне на кабинет с решението на Българска социалистическа партия. Видяхме в Политическа партия хора без никакъв управнически опит в обществената сфера, не се знае каква фигура ще бъде номинирана за министър председател. Трябва да бъде прочут и с престиж. Успешен излаз може да бъде потърсен единствено с човек с подобен профил ", счита тя. И добавя, че възрастта и опитът също са значими.

Срокът за деяние на този кабинет ще бъде мощно стеснен, това е спешна стъпка. Въпросът е дали могат да създадат устойчиво болшинство и дали може да се върне Има Такъв Народ. Може би в Българска социалистическа партия има група, която разчита на поддръжката на Радев и Йотова. Съобразяването с Нинова от страна на Политическа партия не е обвързвано единствено с политическия ѝ опит, само че и с позиционирането им в център-ляво ", разяснява доктор Коларова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР