Основният проблем е идентичностен, формациите ПП-ДБ бяха създадени да променят

...
Основният проблем е идентичностен, формациите ПП-ДБ бяха създадени да променят
Коментари Харесай

Eвелина Славкова: Вероятно е да отидем на избори края на юли или септември

Основният проблем е идентичностен, обединенията ПП-ДБ бяха основани да трансформират модела на ръководство на ГЕРБ. Това прави невероятно образуване на ръководство посред им. ГЕРБ не направиха преоценка на своето ръководство - къде са сбъркали и какво да трансформират. Не направиха и промени в управлението на партията, макар имиджовите вреди. Това сподели политологът доцент Милен Любенов за " Твоят ден ".
По думите му няма огромни разлики сред партии във връзка с политиките им, главният препъникамък са правосъдната промяна и антикорупционната политика. " Вероятно от ГЕРБ имат опасения, че ще бъдат подложени на наказателни преследвания. Ако партията се реформира или забележим нов образ след изборите, може да забележим промени в позициите. Коалиция сред ДБ-ПП и ГЕРБ изключвам като вид. Възможен е единствено кабинет на малцинството. Най-работещият вид е да се поддържа подобен на ПП-ДБ по избрани цели ", съобщи той.
Социологът от " Тренд " Евелина Славкова счита, че вместо да се търсят сплотяващи тематики, се чертаят разграничителни линии. " Много е евентуална хипотезата да отидем на избори, дали края на юли или септември. Не единствено правосъдната промяна е препъникамък, това е и игра на превъзходство. Много зависи коя ще е първа политическа мощ. Ако ГЕРБ завоюват за трети път, те ще завоюват сигурно, в случай че Политическа партия завоюват, интригата ще се завърже. Диалогът сред тях е на равнище, което основава единствено разделяне, на фона на това, че виждат, че мъчно могат да сформират кабинет ", акцентира тя.
Според нея в актуалната турболентна обстановка ще е мъчно да ръководи кабинет на малцинството. " Привържениците на ГЕРБ няма да са щастливи, в случай че партията поддържа ПП-ДБ. Христо Иванов излъчва разнообразни от Василев и Петков послания ", означи Славкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР