Основният полузащитник Давид Силва отпадна от състава на Манчестър Сити

...
Основният полузащитник Давид Силва отпадна от състава на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Манчестър Сити без ключови фигури за Шахтьор

Основният полузащитник Давид Силва отпадна от състава на Манчестър Сити за гостуването на Шахтьор Донецк в Шампионската лига в сряда.

Силва получава отмора от мениджъра Пеп Гуардиола и ще остане в Англия, откакто островитяните към този момент си осигуриха първото място в група F на конкуренцията с пет победи в пет мача.

Двубоя в Украйна поради наказване пропуща и различен основен халф Кевин де Бройне, а Бенжамен Менди и Джон Стоунс не са разполагаем поради травми.

Пеп Гуардиола по всяка възможност ще даде опция за изява на част от запасите и на някои по-млади играчи с оглед идното огромно дерби на Манчестър против Юнайтед в неделя във Висшата лига.

Тийнейджърите Фил Фодън и Брахим Диас, които дебютираха в Шампионската лига в четвъртия кръг против новобранеца Фейенорд, още веднъж са включени в групата от 20 футболисти, а други двама юноши Тосин Адарабиойо и Даниел Гримшоу също ще пътуват за Украйна.

"Ще играем изцяло съществено. Казах на играчите в съблекалнята, че в случай че на някой не му се играе против Шахтьор, да ме уведоми. В момента, в който потеглим за Украйна, ще приготвя оптималния проект и състав, с който да се победим. Става въпрос за почитание към противника, към Наполи и към шампионата. Имаме страхотна опция да приключим с цялостен актив от 18 точки, което е влиятелно за всеки тим. Най-добрият метод да се подготвим за дуела с Юнайтед и да играем добре против Шахтьор ", разяснява Гуардиола.

Украинците се нуждаят от точка, с цел да се класират за осминафиналите, до момента в който при загуба те може да бъдат изместени от Наполи, в случай че италианците победят Фейенорд в другия мач./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР