Основният ни приоритет е да продължим програмата и реформата в

...
Основният ни приоритет е да продължим програмата и реформата в
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Основният ни приоритет е да продължим реформата в маркетинговите и рекламни политики

Основният ни приоритет е да продължим програмата и промяната в региона на маркетинговите и рекламни политики, а точно повече бистрота и успеваемост и за първи път в партньорство с бизнеса и общините. В резултат на тази промяна, единствено с пет милиона лв., вложени дейно и вярно, имаме 70 % възвръщаемост ранни записвания на английски пазар за 2024 година, 30 % за 2025 година и 20 % на пазар Германия. Това сподели министърът на туризма в оставка Зарица Динкова по време на доклада за свършеното от държавното управление през миналите девет месеца.

 

Вторият ни приоритет е да подпомогнем хотелиерите за повишение на качеството и конкурентоспособността посредством нововъведения и резистентност, сподели министърът. Продължаваме политиките на бистрота и отвореност и образец за това е смяната в процедурата за отдаване на плажовете посредством търг с очевидно наддаване, уточни Динкова.

 

Работим за понижаване на административната тежест за бизнеса, за модела на наложителния Гаранционен фонд като детайл от национална отбрана против неплатежоспособност на туристическите уредници и гарантиране на по-добра отбрана на потребителите. Разработва се и мобилно приложение за промотиране на туристическите обекти и направления. Работи се и по плана за основаване на Дом на розата в София, сподели още министър Динкова.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР