“Основният ни конкурент е апатията. Хората са загубили вяра в

...
“Основният ни конкурент е апатията. Хората са загубили вяра в
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Играем за победа!

“Основният ни съперник е апатията. Хората са изгубили религия в политическата класа, в това че би трябвало да гласоподават и да желаят смяна. Хората не имат вяра, че общината работи за тях. Виждаме го при срещите си със софиянци в акцията. ” Това съобщи Васил Терзиев в предаването “Събуди се ” по Нова телевизия. Той е подсилен от локалната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) ”. Терзиев акцентира, че през акцията желае да види същински конфликт на хрумвания и решения, а не просто ”отрицание непременно ”.

“На 29 октомври играем за победа с целия тим ”, разгласи претендентът за кмет и добави, че в идващите 4 години “ще покажем един друг модел на ръководство на града - транспарантно и отговорно ”.

“Ако имаш положителни хрумвания, в случай че са обосновани обществено, рационалните хора ще поддържат най-хубавото за развиването на София. Ще търсим разговор за осъществяването на нашата стратегия за развиването на града. Това значи да си приказваш с всички. Но намерено, не с сделки в някоя опушена стая ”, добави Терзиев.

“Политическата действителност е такава, че сега държавното управление работи по-добре от всеки длъжностен кабинет. Но на равнище София ние се борим против ГЕРБ, против техния модел на ръководство - корупция, неяснота, неприятно ръководство. На национално равнище се постанова друго, с цел да спрем да вървим от избори на избори. Дали съм отчаян? Мога да бъда отчаян само от личните ми дейности, от неща, които управлявам ”, изясни Терзиев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg