Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не

...
Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не
Коментари Харесай

Нинова не успя да изключи Кирил Добрев от БСП

Основният минус на истината и справедливостта е, че в никакъв случай не идват толкоз бързо, колкото ни се желае. Даже Емил Димитров има такава ария. Понякога обаче нещата се случват символно. Преди една година, навръх този ден, бях изключен от Българска социалистическа партия. Днес, на същия ден, получих последното правосъдното решение, което дефинитивно утвърждава участието ми. Това написа Кирил Добрев в персоналния си профил във  Facebook във връзка решението на Върховния касационен съд.

Бившият претендент за поста водач на соцпартията бе изключен " на автограф ", неприсъствено. Това бе повода да заведе дело.

На процедура Върховен касационен съд оставя в действие решението на Софийския градски съд от 28 октомври 2022 година, с което се отхвърля желаното от Нинова изтриване от регистъра на политическите партии на Кирил Добрев и някогашния началник на столичните социалисти Калоян Паргов като членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Мотивът на Върховен касационен съд е, че налагането на мярката не е взето годно от оправомощения за това орган - Националният съвет (пленумът на партията).

Това е второто изговаряне на Върховен касационен съд по проблема. ВКС обаче с решението си от през днешния ден, което не предстои на обжалване, остави в действие решението на Софийски градски съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР