``Основният мотив за убийството на мъж в София, по който

...
``Основният мотив за убийството на мъж в София, по който
Коментари Харесай

Директорът на СДВР: 400 000 евро дълг е основният мотив за убийството на мъж в София

``Основният претекст за убийството на мъж в София, по който работят проверяващите, е неуредени финансови връзки. По първична информация жертвата дължала 400 000 евро на някогашен финансов министър, който е татко на един от арестуваните. Задължението датирало отпреди 7-8 години”. Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия.

``Сигнал за изгубването на убития мъж е подаден от неговата майка на 5 януари към 16:00 ч.``, изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Такива сигнали се подават всекидневно, тук е била доста значима професионалната работа на сътрудника, който е приел сигнала. Оперативните дейности са почнали незабавно, за откриване на тежкото престъпно действие. Установено е необичайно прекосяване на държавната граница на пострадалия с един от обвинените причинители ", добави още той.

„ Толкова бързо действаха в този миг нашите сътрудници, че арестуваните направиха много пропуски в укриването на значими материални доказателства. В транспортното средство на двамата арестувани са открити персоналните документи на убития мъж”, посочи Николов.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР