Основният мотив на социалиста-бизнесмен да излезе от ръководния орган на

...
Основният мотив на социалиста-бизнесмен да излезе от ръководния орган на
Коментари Харесай

Георги Гергов избяга от Национaлния съвет на БСП заради разкритите му нарушения


Основният претекст на социалиста-бизнесмен да излезе от управителния орган на социалистите бил, че е притиснат от инспекцията, която изпратило Изпълнителното бюро на партията. Общопартийната контролна комисия отменила съвещанието на съвета, призован от Гергов, като противоуставен и не признала посочения от него " сламен " ръководител.

Гергов се надявал, че с отдръпването му от Националния съвет, инспекциите от централата на партията ще спрат. Гергов изразил взаимност с изключения от партията Иван Иванов – народен представител от Варна, като го определил като почтен и честен човек, макар да се твърди, че Иванов поръчал да пребият негов съпартиец във Варна и против него има формирано досъдебно произвеждане.

Гергов направил направил " изповед “: " Взех решение са се отдръпва като делегиран член на Националния съвет. Основния ми претекст е, че аз съм ръководител на втората по величина организация, а моят глас никой не го чува. Не може повече да продължава по този начин. Взимат се гласове единствено от най-близките до хора. Който не е склонен с нея, става като Иван Иванов. А тоя човек какво му беше, гореше за партията, с нея лягаше и с нея ставаше “, декларирал Гергов.

Бизнесменът траял: " Така се саморазправя Корнелия. А към нея е сбрала единствено хора, дето не ги е грижа за изборите и за листите. Само желаят да са водачи и на държавна трапеза. Оня ден на срещата с по този начин наречената проверовъчна /б.а. ОПКК/ комисия, какво ли е там ми стана ясно, че аз преча. Аз няма да се махна като ръководител, давам обратно от национално равнище. Айде, нека в този момент това помогне да се спре инспекцията и да се спре да се пречи на пловдивската организация да работи, да се остави на мира. Ние сме образец за това по какъв начин би трябвало да се работи, даваме път на младите. Аз би трябвало да свия напрежението към организацията. Не може тия към нея да желаят да са единствено в листите. Аз споделих, споделям го отново - успеха на Корнелия ще е нейния провал, и то скоро. Тя не става. Аз я поздравих като я избрахме, въпреки че беше с операции и фалшификации. Ама не става! Разсипва партията, и партията скоро ще и го върне. Тя гледа единствено да е на хранилка и да мисли за нея си ", ожалил се олигархът-социалист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР