Основният лъч - на Слънцето - това е ядрото на

...
Основният лъч - на Слънцето - това е ядрото на
Коментари Харесай

Седмолъчната Звезда На Прабългарите Доказва, Че Атлантите Са Дали На Нашите Предци Искрата Да Създадат Първата Световна Цивилизация!

Основният лъч - на Слънцето - това е ядрото на траките, тези, които остават да живеят по нашите земи. Лъчите на Марс и Юпитер са клоновете, които потеглят на изток, стигат до Шамбала и се разселват из Азия. Лъчите Месец (Луна) и Сатурн са клоновете, които се разселват на юг, а лъчите Венера и Меркурий са клоновете, които се разселват на север и на запад из Европа.


Първият създател на българската страна, държател и лидер е бил Алвехтосепт ||, който е директен потомък на Гаинати и Алвех. Той е лидерът на главния лъч - на Слънцето . Държавата е била основана на територията на днешната Североизточна България и върху елементи от Северна. Столицата им се намирала в посока запад-северозапад от днешния град Варна, 10-15км към Вълчи Дол.

Разселването на траките стартира преди към 14 500 години. Тогава обособените обособени клонове поемат в разнообразни направления. Първи потеглят лъчите Марс и Юпитер - в посока изток. Водач на клона Марс е Севторкан, чието име след това, дава наименованието на владетелската купа -КАН. Този клон, дружно с клона на Юпитер, предвождан от Авитохол, стигат до Шамбала, където достъп се дава единствено на Авитохол. Там той получава правото да носи името Дуло, като име на рода си и знакът Дуло, който да употребява като персонален герб. Останалите арани или българи са употребили знака Дуло като символен знак на народа и расата си.

Авитохол основава първата българска страна в Азия, преди към 14500 години, откакто към този момент е бил в Шамбала. Част от клона на Севторкан и някои от клона на Авитохол се връщат в земите на днешна България, при главното ядро, където донасят чистия и модернизиран ген, получен от Шамбала. По времето, когато се връщат, другите четири клона на траките са били към този момент напуснали земите ни и не получават обогатения с атлантските стойности ген.

Около 20-30 години след първите клонове потеглят и лъчите на Месеца(Луната) и Сатурн - в посока юг. Водач на лъча на Месеца е Неамей ||, а на лъча Сатурн - Птолиахър |.

 Клоновете на Венера и Меркурий потеглят почти по същото време, сътоветно на запад за Меркурий и север за Венера. Водач на лъча на Меркурий е Митон-Рест, а на Венера - Ихславстохъл ||, по чието име, по-късно, част от племената по-късно стартират да се назовават славяни. Тези славяни получават след това чистия и обогатен с лемурийски стойности ген, който им занасят някои от клоновете на Севторкан и Авитохол.
" >
Имената на планетите, за всеки обособен лъч на звездата са определени чисто алегорично. Всеки клон е носил името на небесно тяло от една обща система - Слънчевата, показвайки по този метод принадлежността си към едно общо начало,един общ корен, общатата си расова и насродностна принадлежност. Може да се каже, че всеки обособен клон на траките се е наричал с името на небесното тяло, знак на лъча. Не са имали обособени племена и имена. В по-късни времена, с обособяването на обособените нации, разселелите се трскийски клонове са приели и разнообразни наименовния.
Първобогът, водил араните в първите времена, се е насричал СИНТАГРА, който след това дава името на висшия тракийски господ ТАНГРА.
Милан Миланов
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР