Основните версии за инцидента са две - или евентуална техническа

...
Основните версии за инцидента са две - или евентуална техническа
Коментари Харесай

България Почерня В Слънчевата Сутрин. Преди Минути С Треперещ Глас Съобщиха, Че В Спешното Отделение Почина

Основните версии за случая са две - или възможна техническа нередовност, или човешка неточност в резултат на осъществено нарушаване на инструкциите за сигурност на работа, съобщи окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов, заяви Българска национална телевизия.

Иззети са материални доказателства и документи, касаеща сигурността в съответния завод, ще бъде конфискувана и техническа документи, сподели още той.

Първоначалният оглед сочи, че по неустановени аргументи е зародило запалване, самите химически смеси, които служат като състав на димни муниции, са се възпламенили. Възникнало е едно непринудено изгаряне на тези химически смеси, по тази причина и са починали лицата, изясни Атанасов.

В хода на огледа се откри команден пункт, който е в друго помещение, само че през днешния ден ще откриваме дали и при какви условия е трябвало служащите да влизат там, добави окръжният прокурор.

Според Инспекцията по труда производството, в което е станал случаят, е ново и е обезпечено с ново съоръжение. Предстои да бъдат прегледани документи, свързани с софтуерните условия за изделието, условията за сигурност при работа с машината, както и други документи, свързани с цялостната организация на сигурността на труда на работните места на потърпевшите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР